Nieuwe games van vandaag zijn onder meer GOTY-prijswinnaars

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben vier nieuwe games toegevoegd voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en Cloud, en onder de vier games bevinden zich enkele veelgeprezen titels en games die de Game of the Year Awards hebben gewonnen. Na gisteren een grote game te hebben verloren, maakte Microsoft het abonnees gemakkelijk door controle – Een van de best beoordeelde games van 2019 – pc-versie met abonnementsservice. Ondertussen kunnen abonnees zich nu ook vermaken op console, pc en cloud Donut County En de De derde schurk, De laatste was een slaperhit van vorig jaar en de eerste was een van de hoogst gewaardeerde spellen van 2018. De opmerkelijke toevoegingen houden daar niet op. Ook in de cloud kunnen abonnees zich nu vermaken Externe wildernisNog een veelgeprezen 2019-game die verschillende Game of the Year Awards heeft gewonnen.

Zoals altijd is het niet duidelijk hoelang een van deze spellen wordt toegevoegd. Games die door Xbox Game Studios worden uitgegeven, zijn permanente toevoegingen, maar geen van deze items valt onder de paraplu van Xbox Game Studios, wat betekent dat het tijdelijke toevoegingen zijn. Nogmaals, hoe tijdelijk, werd niet onthuld.

Zoals ik al aangaf, kun je echt niet fout gaan met deze games, maar met name het Xbox Game Pass-account is individueel Externe wildernis, Wat aangeeft dat ze willen dat ze hun geheugen kunnen wissen om het weer in te schakelen.

READ  Is er een releasedatum voor Horizon Forbidden West Xbox Series X | S?

Externe wildernis Het officiĆ«le Twitter-account van de dienst zei dat het “de angstaanjagende en opwindende grootsheid van de ruimte weergeeft”. De legitieme persoon denkt nog steeds vaak aan deze game. Ik hoop mijn geest schoon te vegen en hem weer aan te zetten, het is zo goed. “

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate – voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand – zijn beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en Cloud. Voor meer berichtgeving erover en alles wat met Xbox te maken heeft, klik hier of bekijk de relevante links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *