Nieuwe geruchten over de iPhone SE beweren dat het 5G-model volgend jaar komt

Een illustratie van een artikel met de titel Nieuwe iPhone SE-geruchten waarin wordt beweerd dat het 5G-model volgend jaar komt

afbeelding​ Caitlin McGarry / Gizmodo

Er gaan al geruchten over het volgende model van Apples favoriete compacte smartphone, al kan het nog wel meer dan een jaar duren voordat we het zien.

Analist Ross Young werd gestuurd naar Twitter Op 1 april – een korreltje zout, enz. – komt de volgende iPhone SE in 2022 met dezelfde 4,7-inch vormfactor als de huidige SE. Dit bijgewerkte modelJonge boeken, kunnen ook worden geleverd met sub-65G GHz-contrast in plaats van alle banden te ondersteunen, inclusief Ultrasnel millimetergolfspectrum​ Young zei ook dat hij had gehoord van een 6,1-inch model met een “gat in plaats van een gat” dat in 2023 zou kunnen worden vrijgegeven.

Een deel hiervan is ironisch met een eerder rapport van de vertrouwde Apple-analist Ming-Chi Kuo vorige maand. Citaat uit Kuo Supply Chain Report, 9to5Mac Ik zei dat Kuo ook verwacht dat 5G-connectiviteit zal aankomen op het 2022 iPhone SE-model. Kuo zei ook dat hij verwacht dat het 2022-model een 4,7-inch ontwerp zal hebben, maar met een verbeterde processor.

Het meest interessante van deze geruchten is dat Apple van plan is om de vormfactor van de SE te elimineren om een ​​groter scherm te krijgen. Het is onduidelijk of de SE hetzelfde formaat zal spelen met dunnere randen, of dat Apple de grootte van de SE zal vergroten (dit laatste zou slecht nieuws zijn voor het kleine handjevol onder ons).

Aangezien het blijkbaar meer dan een jaar geleden is dat we een nieuwere iPhone SE hebben gekregen – volgens rapporten met een nieuwe release verwacht voor 2022 – is er nog genoeg tijd voor de SE-geruchten om een ​​hype te genereren over een nieuwer, krachtiger apparaat. Maar het ziet er interessant uit.

READ  Apex Legends bevestigt het fenomenale negende seizoen van Nerf voor één personage
Written By
More from Lesley Curry

Facebook wordt ook aangepakt door Apple, Epic Games is niet de enige – One More Thing

Apple heeft voorkomen dat Facebook-gebruikers meldden dat de iPhone-maker een toeslag van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *