Nieuwe GI Joe: releasedatum voor PS5, Xbox, pc en meer

nieuwe ji jo De AAA-game werd onthuld dankzij een aantal vacatures bij Wizards of the Coast-eigenaren van Dungeons & Dragons, die onlangs Dungeons and Dragons: Dark Alliance lanceerden. Vacatures zijn verbazingwekkend gedetailleerd over deze nieuwe GI Joe-game, dus hieronder kunnen fans gamedetails, platforms en een waarschijnlijke releasedatum vinden.

Wat is de nieuwe GI Joe AAA-game?

De nieuwe GI Joe zal blijkbaar een volwaardige “AAA” (d.w.z. groot budget) third-person actie-avonturenspel zijn, gemaakt door de nieuwe Raleigh-Durham-studio gemaakt door de Wizards of the Coast. Diverse vacatures Details geven over de titel en studio, met verzoeken om lead level ontwerper Benadrukkend dat het team veteranen van WB Games omvat. De game zal gevechten in de derde persoon bevatten, en hoewel de open wereld niet wordt genoemd, suggereren de “traversale systemen” en “exploratiemechanismen” dat dit het geval zou kunnen zijn. De lijst vermeldt ook de Unreal Engine, dus verwacht dat deze daarop wordt gebouwd.

Er zijn door de jaren heen veel GI Joe-games geweest, maar een paar waren echt goed, dus hopelijk zal deze nieuwe titel daar verandering in brengen.

Wat is de releasedatum van het GI Joe AAA-spel?

GI Joe-fans mogen het nieuwe actie-avontuur niet verwachten tot ten minste 2023/2024. Hoewel het niet bekend is hoe lang de nieuwe game daadwerkelijk in ontwikkeling is geweest, kan het niet lang duren omdat de nieuwe studio nog niet eens een naam heeft gekregen. Moderne AAA-games hebben veel tijd nodig om zich te ontwikkelen, dus het zal waarschijnlijk nog een paar jaar duren voordat ze eindelijk worden gelanceerd.

READ  Xbox One-spelers werden verrast door een zeldzame stealth-versie

Wordt de nieuwe GI Joe uitgebracht op PS5, Xbox Series X of pc?

GI Joe wordt een “cross-platform” game, dus het suggereert een release op PS5, Xbox Series X en pc. Aangezien het nog enkele jaren duurt, is het onwaarschijnlijk dat het ooit op PS4, Xbox One of Nintendo Switch zal verschijnen.

Written By
More from Vanessa Hale
Cyberpunk 2077-voorbestellingen krijgen $ 10 korting voor PS4, Xbox One en pc, download het nu zolang het duurt
Cyberpunk 2077 werd goud eerder deze maand ter voorbereiding op 19 novemberth...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *