Nieuwe Mario Kart 8 Deluxe-tracks verschijnen vandaag om 16:00 uur | Nieuws

Acht nieuwe tracks voor houders van een Booster Course Pass

geschreven door Michele Mosters

De acht tracks die deel uitmaken van de Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe worden vandaag om 16:00 uur CET uitgebracht.

Dat maakte Nintendo via sociale media bekend. Eerder werd de tweede “golf” van cirkels voor de game al bevestigd voor vandaag, maar nu is ook de exacte releasetijd bekend.

Deze acht tracks maken deel uit van de Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe, waarmee in totaal 48 tracks over zes “golven” aan het spel worden toegevoegd. De eerste golf van acht gangen is al enige tijd beschikbaar om te downloaden.

De tweede set is dus vanaf 16.00 uur te downloaden. Het is voor de Kale Cup, die de New York Minute (Mario Kart Tour), Mario Circuit 3 (SNES), Kalimari Desert (N64) en Waluigi Pinball (DS) tracks omvat, evenals de Proppeler Cup, die de Sydney Sprint omvat (tour) en Snow Land (GBA), Mushroom Gorge (Wii) en Sky-High Sundae. De laatste is een compleet nieuwe track die nog nooit eerder in een Mario Kart-game is gezien.

Tot eind 2023 moeten er na de eerste twee sets nog vier golven met elk acht sporen worden gelanceerd. Spelers kunnen de Expansion Pass kopen voor $ 24,99, zodat ze alle nummers kunnen downloaden zodra ze zijn uitgebracht. Mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement en service-uitbreidingspakket kunnen de nieuwe nummers gratis spelen zolang ze lid blijven.

Onder de tweet kun je de trailer bekijken die vorige week in première ging met de acht tracks.

READ  tvOS 14.6 beta is beschikbaar voor testers met Apple TV

More from Madison Garrett
Magie vs. Clippers – Samenvatting van het spel – 30 maart 2021
Engelen – – Shuma Aokiki Hij scoorde 18 punten, en de Orlando...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *