Nieuwe PUBG Mobile-spelmodus in samenwerking met Arcane

Tencent brengt een nieuwe spelmodus naar PUBG Mobile waar spelers League of Legends-kampioenen kunnen besturen. De speciale modus is het resultaat van een samenwerking tussen Tencent en Arcane, de animatieserie van Riot Games.

De spelmodus werd begin deze maand aangekondigd en gisteren verschenen de eerste beelden. Via Twitter is te zien dat sommige League of Legends-kampioenen die ook in Arcane verschijnen, door spelers kunnen worden geselecteerd. Bovendien lijkt de situatie zich af te spelen in de wereld van de animatieserie, omdat Piltover en Zaun in de afbeeldingen als een slagveld kunnen worden beschouwd.

Ingesloten inhoud: https://twitter.com/PUBGMOBILE/status/1460095289671434243

Speltype

Wat de speciale spelmodus precies inhoudt, is niet bekend. Maar de post laat zien dat spelers onder andere als Jinx, Vi, Caitlyn en Jayce kunnen spelen. Helden hebben ook speciale vaardigheden die ze kunnen gebruiken om duels te winnen. Het is waarschijnlijk een kleinere spelmodus, net als TDM, maar fans hoeven niet lang te wachten om erachter te komen. Spelers kunnen vanaf dinsdag 16 november om 01:00 uur de volgende update met Game Mode downloaden.

medewerking

Sinds de première van Arcane werkt Riot samen met verschillende game-ontwikkelaars. Zo bespotte hij eerder de toevoeging van Jinx aan PUBG Mobile en Fortnite. De eerste samenwerking is nu officieel aangekondigd en het is afwachten of Fortnite ook de Arcane hype gaat volgen. Riot heeft ook speciale mystery skins gemaakt voor de helden die in de serie verschijnen. Spelers kunnen het voor een bepaalde tijd gratis ontgrendelen, waarna het beschikbaar komt via de winkel.

mysterieus

Arcane draait om de steden Beltover en Zone en de levens van de helden die daar wonen. Momenteel is de animatieserie van Riot zeer succesvol. De eerste twee acties zijn nu beschikbaar voor Netflix-abonnees. Het derde en laatste hoofdstuk gaat op zaterdag 20 november om 9.00 uur in première op Netflix.

READ  De nieuwe Xbox-functie lost lage downloadsnelheden op

More from Madison Garrett
Waarom je geen rom zou moeten runnen
Roms kun je naast het gebruik van de emulator bijvoorbeeld Mario-spellen op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *