Nieuwe Samsung Galaxy S20 FE-update: gedeeltelijke oplossing voor touchscreen

Voor de Galaxy S20 FE rolt er weer een update uit in Nederland. De vraag: heeft Samsung de problemen met het touchscreen nu opgelost? Het antwoord lijkt grotendeels te zijn, maar nog niet helemaal.

Galaxy S20 FE-update: gedeeltelijke oplossing van schermproblemen

Slechts twee dagen na de patch van oktober komt Samsung met een nieuwe update voor de Galaxy S20 FE. Na de vorige update werd al snel duidelijk dat er geen oplossing in zat voor de touchscreen problemen.

De nieuwe update voor de S20 FE is meer dan 173 MB groot en installeert firmwareversie G78 ** XXU1ATJ5. De beschrijving van de wijzigingen in het changelog is dit keer wat beknopt: de ‘algemene stabiliteit van functies‘is verbeterd. Een nieuwe beveiligingspatch bevat natuurlijk niet de update, maar de hoop dat de bediening van het touchscreen verbetert.

We horen nu min of meer hetzelfde van verschillende kanten. Voor gebruikers die last hadden van de problemen met het touchscreen, levert de update inderdaad een verbetering op. Het effect lijkt echter niet 100% perfect te zijn, al komen de problemen in het dagelijks leven een stuk minder vaak voor. Ook gebruikers en een moderator op Samsung’s Zuid-Koreaans forum bevestig dit.

beschikbaarheid

U kunt nu de nieuwe update OTA installeren op het merkloos Galaxy S20 FE 4G en 5G (SM-G780F en SM-G781B) in Nederland en Belgiƫ. Aan gebrandmerkt Vodafone en T-Mobile toestellen de vorige update is nu beschikbaar, maar de nieuwe update is er nog niet. We verwachten het echter ook de komende dagen voor deze toestellen.

READ  Over een kuil springen als een kikker en een tijger: het zou kunnen zijn ...

U krijgt automatisch een bericht dat u de nieuwe firmware kunt downloaden. Wil je daar niet op wachten? Check zelf de beschikbaarheid via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb jij een Galaxy S20 FE met de genoemde aanraakgevoelige schermproblemen? Biedt de update van vandaag op uw apparaat verbetering? Of niet? Laat ons hieronder weten in hoeverre uw probleem nu is opgelost.

More from Madison Garrett
Diamondbacks verslaan Padres en eindigden met recordverlies, ze verloren de weg over 24 wedstrijden
In de buurt automatische start Toon thumbnails Illustraties tonen laatste plakvolgende dia...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *