Nieuwe War Zone-seizoenen met ‘nooit eerder vertoonde’ Call of Duty-content

De Chief Revenue Officer van Activision Blizzard Esports sprak onlangs in een interview over enkele van de toekomstplannen voor Call of Duty: Warzone en hun integratie in esports.

In een interview met omgekeerd, Zegt Brandon Snow dat de komende Warzone-seizoenen “coole nieuwe dingen” zullen bevatten die Warzone nog nooit eerder heeft gedaan.

Activision blijft zijn opmerkingen herhalen over hoe het de plaats van Warzone in de Call of Duty-franchise ziet. Het bedrijf gelooft dat Warzone de plek is om een ​​breder publiek te betrekken dat spelers bij elkaar kan brengen. De gedeelde ruimte van Call of Duty biedt iedereen vrij om te spelen.

We zien Warzone absoluut als een zeer groot ecosysteem dat spelers kan blijven betrekken en plaatsen en ruimtes kan bieden waar mensen kunnen samenkomen. “

Wat er nu naar Warzone komt, moet nog worden aangekondigd, maar Snow heeft een teaser uitgebracht over wat fans kunnen verwachten. Hij zegt dat de komende seizoenen ‘coole nieuwe dingen’ zullen bevatten die zullen worden gedaan in de ‘Call of Duty’-mode.

“In de komende seizoenen zul je een aantal echt coole nieuwe dingen zien die Warzone nog niet eerder heeft gedaan. Het wordt echt spannend en het zal worden gedaan op de manier van Call of Duty.Zei Snow.

Sneeuw sprak maar een klein beetje over wat ze konden verwachten.

In het interview zei Snow dat het thema van de Koude Oorlog uit de jaren 80 “volop gelegenheid biedt” voor nieuwe inhoud. Voorlopig zijn de enige aspecten van het thema van de Koude Oorlog die in Warzone voorkomen, agenten en wapens. Het algemene thema van het decennium is nog niet in de wereld van Warzone terechtgekomen.

READ  Eerste editie van de European Life Goals Games volgend jaar in Utrecht | NU

Alleen Warzone kan dingen doen die we voor de komende seizoenen hebben gepland. De Call of Duty: Cold War-identiteit en het ’80s-thema bieden volop kansen voor innovatieve inhoud.

Snow zei ook dat Activision Fortnite niet volledig als concurrent ziet. Sneeuw zei,We zien Fortnite niet als een concurrent. We zijn er echt op gericht om Warzone zo goed mogelijk te maken. Alleen Warzone kan zombies doen zoals wij dat doen​ ​

Wat esports betreft, verklaarde Snow dat ze meer te vertellen hebben over de manier waarop ze Call of Duty: Warzone de komende weken in hun programma’s zien integreren. Het was Joanna Farris van Activision Blizzard Integratie van Warzone plagen Zit sinds het begin van het jaar in het Call of Duty esports-ecosysteem.

Als we over ongeveer vier tot vijf weken met elkaar willen inchecken, kunnen we misschien specifieker praten. We zien absoluut een kans voor Warzone om een ​​rol te spelen in ons esports-product rond de Call of Duty-franchise. We zijn van plan om dat binnenkort naar de tafel te brengen.

Wat de toekomst in petto heeft voor Call of Duty: Warzone in Year 2 Activision moet nog worden aangekondigd. Het tweede seizoen, seizoen twee, begon eind februari. We racen richting een evenement met Nieuwe Activision-teasers over de zombie-invasie van Verdansk

Volgens de Battle Pass-timer van de game is het volgende seizoen van Warzone gepland voor 22 april.

Written By
More from Aubrey Mason

PM In Ayodhya Tomorrow, A Look At Plan For Grand Ram Temple Ceremony

Ayodhya Ram Temple: PM Modi en vier andere personen zullen op het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *