Nieuwe Xbox-console Exclusive laat zien dat je de dag doorbrengt met de huurmoordenaar die van plan is je te vermoorden

Ontwikkelaar Mischief heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor Adios, een aanstaande first-person avonturengame over een varkensboer die lichamen weggooide voor de maffia, maar besluit dat hij dat niet meer wil. De game wordt gelanceerd voor Xbox One en pc.

Adios heeft nog geen releasedatum, maar in een tweet, zegt de ontwikkelaar dat spelers kunnen verwachten dat de game “zeer binnenkort” uitkomt.

Zoals te zien is in de trailer, hierboven ingebed, begint het spel met de varkensboer die een huurmoordenaar van de maffia vertelt dat hij niet langer wil deelnemen aan de smerige handelingen van de organisatie. De huurmoordenaar weet dat hij zijn vriend zal moeten doden als hij niet langer voor de maffia werkt, en probeert de boer ervan te overtuigen zijn varkens te blijven voeren. Jullie twee brengen de dag samen door met het voltooien van klusjes en het verkennen van de boerderij – allebei wetende dat de huurmoordenaar je zal vermoorden als hij je niet kan overtuigen om bij de maffia te blijven.

Het lijkt een redelijk interessant uitgangspunt. Onheil schrijft op de Adios Steam-pagina dat je keuzes ‘de rest van je leven zullen bepalen’, wat impliceert dat er een zekere keuzevrijheid kan zijn in hoe het verhaal uiteindelijk eindigt.

De minimale pc-vereisten voor Adios staan ​​hieronder vermeld.

Adios pc-vereisten

  • Besturingssysteem: Windows 8/10 (64-bit besturingssysteem vereist)
  • Processor: Intel Core i5-750 2.68Ghz / AMD II x4 945 3.0Ghz of gelijkwaardig
  • Geheugen: 4 GB RAM
  • Grafische kaart: NVIDIA GTX 560 2GB / AMD Radeon 6870 HD 2GB of gelijkwaardig (geïntegreerde grafische kaart niet ondersteund)
  • DirectX: versie 11
  • Opslag: 5 GB beschikbare ruimte
  • Geluidskaart: Ja.

Nu aan het spelen: Tot ziens – laatste trailer

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

READ  Nieuwe Halo Infinite Leak maakt OG-fans enthousiast

Written By
More from Max Mcgee
30 juli coronavirusnieuws
“Het mag niet acceptabel zijn” dat de VS zo achterloopt op het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *