Nieuwe Xbox Game Pass-games bevatten de best beoordeelde game van 2021

Beschikbaar voor Xbox Game Pass- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees op Xbox One en Xbox Series X | S en pc zijn twee nieuwe games om te downloaden en van te genieten. Beide games zijn gloednieuwe releases die net zijn uitgebracht en beide zijn opmerkelijk. Volgens Metacritic is een van de games zelfs de best beoordeelde nieuwe release van het jaar. Ondertussen is de andere de nieuwste aflevering in een keten van meerdere miljoenen dollars.

Als je de Xbox Game Pass- en Xbox Game Pass Ultimate-bibliotheken vandaag nog niet hebt uitgecheckt, zijn ze aanzienlijk bijgewerkt met Forza Horizon 5, die momenteel 92 op Metacritic heeft, waardoor het de best beoordeelde release van dit jaar is. 2021 was een lichtjaar voor geweldige releases, maar nog steeds een geweldige prestatie voor Xbox en Playground Games. Het andere nieuwe spel is Voetbalmanager 2022.

Beide games zijn toegevoegd aan alle versies van de abonnementsservice, dus je hoeft je geen zorgen te maken over op welk platform je zit. Hieronder kun je echter een trailer bekijken voor elke game en ook meer lezen over elke game:

Forza Horizon 5: Het ultieme horizonavontuur wacht!Verken de levendige en steeds veranderende open-wereld landschappen van Mexico met eindeloze rij-actie in honderden van ’s werelds grootste auto’s. Rijd adembenemende expedities door de levendige en steeds veranderende open-wereld landschappen van Mexico Met eindeloze leuke race-actie in honderden van ’s werelds beste auto’s.Ontdek een wereld van verbluffend contrast en schoonheid.Ontdek levendige woestijnen, weelderige bossen, historische steden, verborgen ruïnes, ongerepte stranden, uitgestrekte valleien en torenhoge met sneeuw bedekte vulkaan.Duik in een diepe campagne met honderden uitdagingen die “je belonen voor Doe mee aan de activiteiten waar je van houdt. Ontmoet nieuwe personages en kies de resultaten van hun Horizon Story-missies. “

READ  Golf Club Wasteland bereidt zich voor om in augustus glorie te bereiken op Xbox, PlayStation, Switch en pc

Voetbalmanager 2022: “Voetbal gaat niet alleen over de beste zijn en winnen. Het gaat over het overwinnen van kansen, het bereiken van je dromen en het winnen van succes. Baan je een weg naar de top en schok de wereld of sla je een weg vanaf de rand van een klif – deze momenten smaken zoeter.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand voor Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc. Klik hier voor meer informatie over de abonnementsservice.

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *