Nieuwste Fortnite-lektips tijdens een Street Fighter Crossover-evenement

Een Fortnite en Street Fighter crossover-evenement lijkt onderweg te zijn, volgens nieuw gelekte middelen, aangezien Fortnite-data-experts, waaronder ShiinaBR en Lucas7yoshi, foto’s op Twitter hebben geplaatst die aangeven dat de iconische vechtfranchise de volgende vermelding is in Fortnite Seizoen 2 Hoofdstuk 5 . Volgens ShiinaBR heeft Fortnite’s nieuwste multiversum-portaal de naam “Skirmish” gekregen, en de afbeeldingen in hun tweet geven aan dat het Street Fighter-universum op het punt staat in botsing te komen met Fortnite.

De afbeeldingen lijken het niveau van Suzaku Castle in Street Fighter 2 te laten zien, en een begeleidend audiobestand geeft aan dat Ryu deel zal uitmaken van de Street Fighter-crossover. Een vervormde versie van Ryu’s thema is te horen naast de uitgelekte afbeeldingen, dus het zou geen complete verrassing zijn om Ryu toegevoegd te zien als een personage of een winstgevende teint.

Ondertussen laat Lucas7yoshi’s tweet blijkbaar zien hoe het Street Fighter-portaal eruit zal zien als het in de game aankomt. Nogmaals, het portaal laat zien dat Sukazu Castle fungeert als een toegangspunt tot de Fortnite-kaart, maar het geeft geen verdere details over andere personages of inhoud die de kloof tussen de twee games zou kunnen overbruggen.

Er wordt beweerd dat de Fortnite-gegevens de Street Fighter-personages die aan Fortnite zullen worden toegevoegd niet hebben kunnen ontcijferen. naar mij EurogamerIn Fortnite zijn twee versleutelde bestanden gevonden, maar hun identiteit is onbekend. Gezien hoe populair Ryu en Chun-Li zijn onder Street Fighter-fans, zijn het waarschijnlijk de jagers die het Fortnite-universum betreden.

READ  Jeffrey Epstein-medewerker Ghislaine Maxwell rekende: Live updates

Als de geruchten waar zijn, is Street Fighters de nieuwste serie die de afgelopen tijd naar Fortnite is overgestoken. Alle personages uit de Marvel-, Star Wars-, Terminator-, Predator- en Walking Dead-franchises zijn allemaal ergens in seizoen 5 van seizoen 5 aangekomen, terwijl videogamekarakters, waaronder Master Chief en Kratos, ook als skins zijn vertoond.In ander Epic Games-nieuws wil Valve afstand nemen van de lopende antitrust-rechtszaak van Apple-Epic.

Tom Bauer is een freelance journalist gevestigd in het VK. Volg hem Twitter‚Äč

More from Madison Garrett

Monday Insider: Game respecteert het spel terwijl Tigers zich voorbereiden op Yellow Jackets

door David Hood – Senior schrijver – 2020-10-12 13: 58: 42.0 Andrew...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *