Nintendo 64 – Nintendo Switch Online voegt op 12 april Pokémon Stadium toe

Nintendo 64 – Nintendo Switch Online voegt op 12 april Pokémon Stadium toe

Nintendo 64 – Nintendo Switch Online zal toegevoegd worden Pokemon Stadion Op 12 april maakte Nintendo bekend.

Hier is een overzicht van de game via Nintendo:

Vanaf 12 april Pokemon Stadion De game brengt spannende Pokemon-gevechten met zich mee Nintendo 64™ – Nintendo Switch Online Een bibliotheek voor iedereen met het Nintendo Switch Online + Expansion Pack-lidmaatschap. Oorspronkelijk uitgebracht op het Nintendo 64-systeem in het jaar 2000, bevat dit gevechtsarena-spel alle Pokemon uit Pokémon rode versieEn Pokemon Blue-versieEn Pokemon gele versie Zij-aan-zij-spellen met een reeks single- en multiplayer-modi*, ontworpen om je kracht als Pokemon Trainer te testen!

in Pokemon StadionVecht het alleen uit met het door jou gekozen team van zes Pokémon in vier toernooien in Stadium Mode of speel het opnieuw tegen elite Kanto Trainers in het Gym Leader Castle. Als je een van deze modi wint, verzeker je je van een plek voor je kampioensteam in het Palace of Victory, maar als je beide modi voltooit, ontgrendel je een laatste gevecht om zelfs de eindbaas uit te dagen.

Ben je op zoek naar wat multiplayer-plezier? Strijd in onbeperkte gevechten met vrienden in de Free Battle-modus voor één tot vier spelers, of neem deel aan een groep van negen minigames in de Kids Club. Het mag dan wel de Kids Club heten, maar zelfs doorgewinterde trainers kunnen de hitte voelen bij Sushi-Go-Round Kitchen, of na het bereiken van nieuwe hoogten bij Magikarp’s Splash!

* Mogelijk zijn extra accessoires vereist voor de multiplayer-modus. Apart verkocht.

READ  Nintendo breidt de Super Nintendo-bibliotheek op Switch Online uit met nog drie titels

Bekijk hieronder een trailer.

Pokemon Stadion tractor

Engels

Japans

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *