Nintendo breidt Switch Online Boy Advance Service op 9 maart uit

Nintendo breidt Switch Online Boy Advance Service op 9 maart uit

Nintendo lanceerde Metroid Fusion oorspronkelijk als een van de vele games die in de nabije toekomst naar de Switch Online GBA-bibliotheek komen, en heeft nu bevestigd dat dit de eerste titel zal zijn die de service uitbreidt op 9 maart. Voor herhaling vatbaar, dit is volgende week!

Dit deel in de Metroid-serie verscheen voor het eerst op de Game Boy Advance in 2002’s Here in the West. Het is ook een aantal keer opnieuw uitgebracht via Nintendo laatst Online diensten. Deze specifieke titel zorgt ervoor dat Samus (en de spelers) SA-X – “X’s simulatie van Unstoppable Samus” – ontwijken totdat ze eindelijk sterk genoeg zijn om het aan te pakken.

Hier is de volledige samenvatting van Nintendo, samen met een blik:

“in Metroid-fusieInterstellaire premiejager Samus Aran wordt aangevallen door een X-parasiet terwijl hij de mysterieuze planeet SR388 verkent. Dit organisme is niet alleen dodelijk, maar het kan ook de capaciteiten nabootsen van elk wezen dat het aanraakt – inclusief Samus zelf! Nadat ze van de rand is gered dankzij een injectie met Metroid-DNA, het enige natuurlijke roofdier van de X-parasiet, ontdekt ze al snel dat de parasiet zich heeft verspreid naar het onderzoeksstation in een baan om SR 388. Kwetsbaar en zonder opties, moet Samus alles doen wat nodig is om de X-dreiging te vernietigen voordat het te laat is.

Ga samen met Samus op deze cruciale missie en geniet van een klassieke ervaring Metroid Tijdens het verkennen van een enorm onderzoeksstation dat wemelt van vijandige levensvormen. Verzamel power-ups – waaronder favorieten als Morph Ball en Screw Attack – ontdek vele geheimen en beleef het avontuur dat verbindt Supermetroide naar Vreselijke Metroid. Maar wees gewaarschuwd, want de gevreesde SA-X, een niet te stoppen X-parasiet die Samus nabootst, is vrij rond… en hij komt achter jou aan. “

Nintendo laat ook zien hoe Metroid-fans nu de belangrijkste Metroid-series op volgorde kunnen spelen op Switch – van de originele Metroid op NES tot de nieuwste aflevering, Metroid Dread.

READ  De Pokémon Scarlet en Violet DLC bieden de nodige add-ons voor de Fotomodus

Naast Metroid Fusion kunnen Switch-fans met toegang tot de Game Boy Advance-service de komende maanden uitkijken naar titels als Kirby & the Amazing Mirror, Fire Emblem, F-Zero Maximum Velocity en Golden Sun.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *