Nintendo brengt een update uit voor de Switch (versie 14.1.2), en hier zijn de details

Foto: Nintendo

Een paar weken geleden bracht Nintendo een systeemupdate uit voor de Switch, die de firmware naar versie 14.1.2 bracht.

Het bevatte de gebruikelijke “algemene systeemstabiliteitsverbeteringen”, maar er waren nog een paar dingen aan de hand achter de schermen, zoals onthuld door de Nintendo-dataminer haver koepel.

De update van vandaag is een beetje anders – dezelfde bron legt uit hoe Nintendo nu een “no restart” -update heeft uitgebracht om de firmware zelf bij te werken. In tegenstelling tot reguliere updates worden deze updates ‘stil geïnstalleerd’, dus u hoeft zelf niets te doen.

Deze nieuwste versie van versie 14.1.2 voegt meer wijzigingen toe aan de lijst met slechte woorden, die hieronder worden beschreven:

[Nintendo Switch Firmware Update] Nintendo heeft een “no restart”-update uitgebracht voor 14.1.2.

De enige wijzigingen staan ​​op de lijst met slechte woorden. Veel beledigingen, racistische uitlatingen, geseksualiseerde woorden, verwijzingen naar terroristische organisaties, enz. zijn aan alle talen toegevoegd.

Firmware-updates zonder opnieuw opstarten worden stil geïnstalleerd, verhogen het versienummer niet (nog steeds 14.1.2) en vereisen geen herstart van het systeem na installatie.

De nieuwste firmware-update zonder herstart is uitgebracht op 11 december 2020 voor 11.0.1. Hij heeft ook de lijst met slechte woorden bijgewerkt.

Zoals we ook al zeiden, lijkt dit de eerste “No Reboot Firmware Update” te zijn sinds december 2020. De laatste update was ook “Bad Words List”. U kunt de originele patch-opmerkingen voor versie 14.1.2 in .-indeling zien Onze vorige post.

Lees verder: De Nintendo Switch 14.1.2-systeemupdate is nu beschikbaar, hier zijn de volledige patch-opmerkingen

Afgelopen vrijdag is ook de Nintendo 64 Switch Online-app geüpdatet naar versie 2.4.0. Krijg de volledige samenvatting. Heb je al geüpdatet naar de nieuwe Switch-firmware? Is je nog iets opgevallen? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Olympische Spelen 2021 - Scenes en (nog geen) geluiden van de games
More from Madison Garrett
Washington Men’s Basketball vs Winthrop Game Preview en hoe te kijken
Hoe te kijken (en wedden) datum: Zaterdag, 27/11/21 hint tijd: 19:00 uur...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *