Nintendo lanceert “vakantieaanbiedingen” in de Switch eShop en kortingen op meer dan 3.000 games (Europa)

Nintendo lanceert “vakantieaanbiedingen” in de Switch eShop en kortingen op meer dan 3.000 games (Europa)
Afbeelding: Damian McFerran/Nintendo Life

Wat is dit? Denk jij dat de uitverkoop voorbij is omdat Black Friday voorbij is? O nee, nee, nee. Het is december in Nintendo Land, en als dat iets betekent, betekent het dat er kortingen zijn Eindeloos.

Ja, dat klopt, vandaag lanceerde Nintendo zijn feestelijke aanbiedingen in de Switch eShop, waardoor de prijzen voor meer dan 3.000 games daalden. Deze uitverkoop duurt tot 31 decemberdus je hebt voldoende tijd om een ​​deal te sluiten, maar vertrouw ons als we zeggen dat er een deal is veel Beschikbaar in de aanbieding.

De volledige lijst van elk spel met korting is te vinden op de site Nintendo eShopmaar we hebben hieronder enkele van de meest opvallende kenmerken uitgelicht, zodat je wat hulp hebt bij het bekijken van wat er allemaal beschikbaar is.

Voorlopig is deze uitverkoop alleen beschikbaar voor mensen in de Europese online winkel, hoewel we zeer verrast zouden zijn als Noord-Amerika in de nabije toekomst geen soortgelijke seizoensuitverkoop krijgt. We hebben de prijzen van alle games met korting hieronder vermeld in €. Ga naar je regionale online winkel om alle releases te vinden.

Klaar voor een aantal aanbiedingen? Laten we enkele van de groten schetsen.

Hier kun je ruim 3.000 speelgoed uitproberen dat beschikbaar is tijdens de feestdagen, maar er is nog veel meer te vinden op… Nintendo eShop Als niets van het bovenstaande u bevalt.

Als u ook wat online winkeltegoed wilt opslaan, kunt u dat doen Bekijk onze winkel Om eventuele kortingsbonnen op te halen die u zoekt.

READ  Personeelsnota van Tim Cook aan Apple-medewerkers

Houd er rekening mee dat sommige externe links op deze pagina affiliate links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, wij mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Lees onze FTC-openbaarmaking voor meer informatie.

Vond je een van de bovenstaande spellen leuk? Welke titels koop je bij de uitverkoop? Laat het ons weten in de reacties.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *