Nintendo-president Shuntaro Furukawa waarschuwt voor problemen met de levering van schakelaars in 2022

Foto: Nintendo Live

Vorige week hoorden we van de president van Intel hoe Wereldwijd chiptekort houdt waarschijnlijk aan Helemaal tot 2023, en nu hebben we weer een update, deze keer van Nintendo-chef Shuntaro Furukawa.

Volgens Furukawa was de verkoop van Switch aan het einde van het jaar behoorlijk sterk (vooral voor het OLED-model), en Nintendo maakt zich nu zorgen dat het niet zoveel eenheden zal kunnen maken als het wil, wat zou kunnen leiden tot een stagnatie van het aanbod na de begin 2022.

“Het hangt af van de vraag, maar zoals we vreesden, zullen we niet kunnen produceren wat we willen.”

Hier is de volledige samenvatting van wat Furukawa zei via een senior analist David Gibson:

Dus een interview met de Nintendo-president – 1) Switch-presentatie kan vertragen na het begin van 2022, 2) zei dat de eindejaarsverkopen voor de Switch in 2021 sterk waren, vooral OLED.

Bovendien, 3) In de VS had ik logistieke problemen en nam ik mijn toevlucht tot luchtvracht om naar winkels te gaan voor Black Friday. 4) Ze gebruikten voor het eerst goederenvervoer per spoor in de EU om aan de vraag te voldoen.

Maar 5) zei hij, eraan toevoegend dat na Nieuwjaar “het afhangt van de vraag, maar zoals we vreesden, zullen we er niet zoveel kunnen produceren als we willen.” Het lijkt erop dat mentorschap moeilijk te vervullen kan zijn. #NintendoSwitch

Zoals gezegd door de president van Nintendo Eerder dit jaar in mei Hoe de productie van Switch worstelde om de vraag van de consument bij te houden. Aanbodtekorten zijn een voortdurend probleem sinds de pandemie toesloeg.

Heb je de laatste tijd problemen gehad om een ​​Nintendo Switch te krijgen? Hoe zit het met het OLED-model? Laat je opmerking beneden achter.

READ  Pixel-screenshots zijn nu in wezen instant-9to5Google
Written By
More from Lesley Curry
Galaxy S21 krijgt een nieuwe beveiligingsupdate terwijl we wachten op de One UI 4.0 beta
Laatste update: 6 september 2021 om 11:43 UTC + 02:00 Je kunt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *