Nintendo registreert een nieuw handelsmerk voor The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass

Er is veel gepraat over de mogelijkheid dat Nintendo een aantal oude games van Link opnieuw lanceert in een All-Star-opstelling die lijkt op de Mario-opstelling die vorig jaar werd uitgebracht, maar Nintendo zelf heeft nog niets gezegd over wat het heeft. Gepland ter nagedachtenis aan de grote Zelda.

Nu al hebben we Sommige Zelda gerelateerd nieuws (over het algemeen) geleverd door Pokekalos webmaster Sluit een tweet in.

Het werd ontdekt, Nintendo leverde een bestand Gloednieuw in Australië Eind vorig jaar voor de DS-release van 2007 The Legend of Zelda: The Illusory Hourglass En het werd in november geaccepteerd. Deze game, met in de hoofdrol Link en Captain Linebeck, is een vervolg op de GameCube-hit, Wind Waker Er zijn touchscreen-ingangen gebruikt.

In de merkbeschrijving omvat het alle gebruikelijke zaken, zoals videogamesoftware en downloadbare software. Merken garanderen natuurlijk niet per se dat er iets in de weg zit, maar nogmaals, het is de grote verjaardag van The Legend of Zelda, dus wie weet wat er kan gebeuren.

Over een gerelateerde opmerking, Nintendo heeft het momenteel 17 andere merken aangevraagd onder.

Wil je Phantom Hourglass in 2021 terug zien komen via een dienst als Switch Online of een groep? Hoe zit het met een soort remake / remake? Heb je het originele spel gespeeld? Vertel het ons hieronder.

READ  Hoe je op 12 november een PlayStation 5 koopt
Written By
More from Lesley Curry

Het herbruikbare gezichtsmasker van Razer ademt de lucht in en versterkt je stem

Project Hazel genaamd, het masker, en is momenteel een concept en niet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *