Nintendo registreert een nieuw handelsmerk voor The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass

Er is veel gepraat over de mogelijkheid dat Nintendo een aantal oude games van Link opnieuw lanceert in een All-Star-opstelling die lijkt op de Mario-opstelling die vorig jaar werd uitgebracht, maar Nintendo zelf heeft nog niets gezegd over wat het heeft. Gepland ter nagedachtenis aan de grote Zelda.

Nu al hebben we Sommige Zelda gerelateerd nieuws (over het algemeen) geleverd door Pokekalos webmaster Sluit een tweet in.

Het werd ontdekt, Nintendo leverde een bestand Gloednieuw in Australië Eind vorig jaar voor de DS-release van 2007 The Legend of Zelda: The Illusory Hourglass En het werd in november geaccepteerd. Deze game, met in de hoofdrol Link en Captain Linebeck, is een vervolg op de GameCube-hit, Wind Waker Er zijn touchscreen-ingangen gebruikt.

In de merkbeschrijving omvat het alle gebruikelijke zaken, zoals videogamesoftware en downloadbare software. Merken garanderen natuurlijk niet per se dat er iets in de weg zit, maar nogmaals, het is de grote verjaardag van The Legend of Zelda, dus wie weet wat er kan gebeuren.

Over een gerelateerde opmerking, Nintendo heeft het momenteel 17 andere merken aangevraagd onder.

Wil je Phantom Hourglass in 2021 terug zien komen via een dienst als Switch Online of een groep? Hoe zit het met een soort remake / remake? Heb je het originele spel gespeeld? Vertel het ons hieronder.

READ  De releasedatum van Pokemon Legends: Arceus is in januari 2022 bekendgemaakt
Written By
More from Lesley Curry
PlayStation 5 kan nu Skyrim draaien met 60 frames per seconde dankzij de nieuwe mod • Eurogamer.net
En met beloningen ook ingeschakeld. Skyrim-fans die toegang hebben tot PlayStation 5...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *