Nintendo stelt fans gerust om ‘meer’ N64-games toe te voegen aan Switch online

Foto: Nintendo Live

Vorige week verraste Nintendo Switch Online Expansion Pack-abonnees met zijn aankondiging Pokemon puzzel competitieMaar we zijn nu op een punt waar we niet weten wat er gaat gebeuren. Zelfs de line-up van Japan is nu compleet met de release van de eerste twee Aangepaste Robo Speelgoed.

Dit is ook gebeurd sommige Fans vragen zich af hoe lang Nintendo de N64 Expansion Pack-bibliotheek zal blijven ondersteunen. Gelukkig geen paniek. Vandaag heeft het bedrijf een bericht uitgebracht (via sociale media) – waarin fans wordt verzekerd dat het N64-games zal blijven leveren. Opluchting!

Tweet insluiten – Er worden meer #Nintendo64-games toegevoegd aan het #NintendoSwitchOnline+-uitbreidingspakket. Blijf kijken!

Dus hier is het – verwacht in de toekomst meer N64-games. Zo snel als Nintendo momenteel Nintendo 64-games uitbrengt, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat er minstens één game per maand aan de N64-bibliotheek wordt toegevoegd. Ook in de toekomst kunnen regionale varianten worden voortgezet. Een beetje zoals veel van de releases van deze week.

Welke games zou je in de nabije toekomst aan de service willen toevoegen? Heb je betere keuzes? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Days Gone-regisseur onthult de eerste details van het geannuleerde vervolg
Written By
More from Lesley Curry
Overwatch-kampioen McCree wordt op 26 oktober omgedoopt tot Cole Cassidy
Let op en kijk Held Jesse McCree heeft een nieuwe naam, en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *