Nintendo Switch-game is nog een dag gratis te downloaden

Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch OLED zijn momenteel gratis in de Nintendo eShop, maar er zijn een aantal valkuilen. De eerste is dat de deal morgen, 25 januari, afloopt. Wanneer morgen precies weten we nog niet, maar waarschijnlijk zal het eind van de dag zijn. De andere vangst is dat deze aanbieding alleen beschikbaar is voor Amazon Prime-abonnees via Prime Gaming. Als je geen Amazon Prime-abonnement hebt, heb je pech.

Wat betreft de game zelf, het is een kleinere titel die alleen kan worden gedownload Mijn moeder verborg mijn spel. Normaal kost de game in kwestie slechts $ 4,99, dus dit is niet de grootste besparing ooit, maar het is zeer ongebruikelijk dat games gratis beschikbaar worden gesteld via de Nintendo eShop. We weten niet waarom dit zo is, maar het is van toepassing op alle consoles, die zelden gratis game-promoties krijgen zoals Steam.

De game is uitgebracht door Hap en Kemco en heeft een hit van 73 games op Metacritic, of in ieder geval de Nintendo Switch-versie. Ondertussen is de gebruikersscore van Metacritic een 7,1. Met andere woorden, critici en consumenten lijken het eens te zijn over de kwaliteit van het spel.

“Laten we de gameconsole van mama zoeken”, luidt de officiĆ«le teaser over de game. “Is het in de doos of op de plank? Zou het ook onder de bank kunnen zijn? Waar is het!? Zoek het ‘speelgoed’ in elk level met behulp van verschillende items! Er wacht je een eenvoudig en grappig ontsnappingsspel!”

READ  Mobile Games Market zal tijdens

Op Nintendo Switch heeft de game slechts een bescheiden 433 MB aan ruimte nodig, wat geweldig is omdat er niet veel ruimte op de harde schijf is op Switch. Voor 433 MB, en voorlopig zonder extra kosten, krijg je een game die de drie spelmodi (handheld, tv en tabletop) en de volgende taalopties ondersteunt: Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Voor meer informatie over alles wat met Nintendo Switch te maken heeft en alles met Nintendo in het algemeen, inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, speculaties, recensies, previews, interviews, deals en natuurlijk de beste hot take aan deze kant van de Mississippi, klik hier.

Written By
More from Eda Greene
Maharashtra SSC en HSC examendata vrijgegeven op mahahsscboard.in Bekijk de stappen om het rooster te downloaden
Maharashtra SSC, HSC examendata: De Maharashtra State Board of Secondary and Higher...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *