NTSE Stage II Admit Card 2021: Download deadline vandaag, directe link hier

NTSE Stage II Admit Card 2021 Downloaddeadline vandaag. Kandidaten kunnen de directe downloadlink hieronder bekijken.

De National Council for Educational Research and Training, NCERT heeft de NTSE Phase II 2021 Admission Card op 9 oktober 2021 vrijgegeven. De toelatingskaart is beschikbaar op de officiële NCERT-website op ncert.nic.in. Vandaag, 23 oktober 2021, is de laatste datum om de toegangskaart te downloaden van de officiële website.

De test vindt plaats op 24 oktober 2021 in het hele land. Het College heeft een bericht gestuurd aan de kandidaten die moeite hebben met het downloaden van de toelatingskaart voor de examens.

Directe downloadlink hier

als in de aankondigingAlle kandidaten die problemen hebben met het downloaden van de toelatingskaart, wordt geadviseerd om samen met de instructies een papieren versie van de blanco toelatingskaart die op de NCERT-website is geüpload, mee te nemen. Ze zijn verplicht om de gegevens op de toelatingskaart in te vullen en de foto te laten certificeren door de directeur van de betreffende school.

Deze toelatingskaart wordt geproduceerd in het respectieve testcentrum volgens de lijst op de NCERT-website. Al deze kandidaten mogen alleen in hun examencentra verschijnen als hun namen voorkomen op de lijst van beschikbare kandidaten bij de centrumdirecteuren voor scholen en de verbindingsofficieren van de respectieve staten/UT’s.

verhaal dichtbij

READ  Hoe de nieuwe Marshall County Office-app te downloaden
Written By
More from Eda Greene
Star Wars Redemption Fan Demo is nu beschikbaar om te downloaden
In 2017 vertelden we je over het Star Wars-project, Star Wars Redemption....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *