Nuttige apps om te downloaden voordat u opnieuw aanvallen downloadt

Inmiddels hebben we allemaal net geleerd hoe we met lastscheiding moeten omgaan. We laden onze telefoons en apparaten op, hebben noodverlichting klaarstaan ​​en zoeken naar dingen om te doen in onze donkere uren.

Teveel voorbereiding bestaat natuurlijk niet. We noemen vijf handige apps die je kunt gebruiken om vreselijke ladingen kwijt te raken.

Melderverlies downloaden

De Load Shedding Notifier bevat momenteel urenstaten voor alle door Eskom geleverde regio’s in het hele land, evenals alle bekende door de gemeente geleverde regio’s in het hele land.

Als u in Kaapstad woont, weet u hoe verwarrend het bijhouden van de lading kan zijn. Deze app bevat dus een functie voor de compensatiestatus voor klanten in Kaapstad.

EskomSePush

EskomSePush is een andere favoriet van Zuid-Afrikanen. U kunt in deze app kiezen uit meer dan 50.000 districten, waaronder directe klanten van Kaapstad, Polokwane, Tshwane, Ekurholini Metropolitan Municipality, Nelson Mandela Bay Municipality en Eskom.

Zaklamp

Wanneer de belasting wordt uitgeschakeld, is uw telefoon meestal het enige dat u bezighoudt en u soms helpt om dingen te vinden. Als je telefoon geen zaklamp heeft, kun je een zaklamp downloaden. De Flashlight-app gebruikt je cameraflitser en je scherm om je dat broodnodige licht te geven.

Spellen voor 2 spelers: Uitdaging

Dus de kaarsen werden aangestoken en iemand vond het licht dat alleen uitgaat als iemand gaat kamperen… maar wat nu? Waarom zou je jezelf niet vermaken met het spel? Spelers kunnen verschillende games op één apparaat spelen. Er is ook de mogelijkheid om tegen de AI te spelen als er niemand met je speelt. Kies uit populaire spellen, zoals tafeltennis, airhockey en biljart.

READ  Crytek's nieuwe Crysis-, Ryze-, VR- en mobiele games zijn gelekt

Written By
More from Eda Greene

Weekend-pc-downloaddeals voor 19 maart: Rainbow Six Siege Free Week

De tijd vliegt tegenwoordig heel snel voorbij. Dit is misschien een bittere...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *