Ocean Star: Divine Force-personagetrailers – Albird Bergolm en Elena

Ocean Star: Divine Force-personagetrailers – Albird Bergolm en Elena

uitgeverij Square Enix en de ontwikkelaar Drievoudig ijs Ik heb een nieuw paar personagetrailers uitgebracht voor Ocean Star: goddelijke kracht Gepresenteerd door Alberd Bergolm en Elena.

Hier zijn de beschrijvingen van Square Enix van elk personage:

  • Albird Bergolm – Albird is een jeugdvriend van Laetitia en hij dient haar nu als ridder in het koninkrijk Osiris. Bekwaam in de gelijkenis en het gebruik van de chakram. Zijn sterke gevoel van loyaliteit aan Laeticia betekent dat hij nooit ver van haar zijde verwijderd is. Albirds linkerarm is tot aan zijn vingertoppen bedekt en knikt af en toe alsof hij haar wil beschermen.
  • Elena – Elena is een bemanningslid van het koopvaardijschip Ydas en Raymond’s eerste metgezel. Ze beheert de operatie van bijna het hele schip en haar uitgebreide kennis en uitstekende houding hebben haar het volledige vertrouwen van Raymond en de bemanning opgeleverd. Elena is voortdurend verrast door Raymonds neiging tot roekeloosheid, maar heeft toch een hoge dunk van zijn leiderschapskwaliteiten.

Eerdere personagetrailers zijn geïntroduceerd Raymond Lawrence en Leticia Osiris.

Ocean Star: goddelijke kracht gepland om uit te gaan naar PlayStation 5En de Xbox-serieEn de Playstation 4En de Xbox OneEn de computer Over stoom- Op 27 oktober wereldwijd. Lees meer over het spel hier En de hier.

Bekijk de trailers hieronder.

Vogel Pergolem-aanhangwagen

Einglish

Japans

Elena Trailer

Einglish

Japans

READ  Phillies losse wedstrijdkaartjes. Wanneer begint de verkoop? Grootste spel? – NBC10 Philadelphia

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *