Oddworld: Soulstorm komt naar Xbox One en Xbox Series X | S.

Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants heeft aangekondigd dat Oddworld: Soulstorm naar Xbox One en Xbox Series X komt | S. Er is nog geen releasedatum vastgesteld, maar er komt ook nieuwe content naar Soulstorm.

Oddworld: Soulstorm is een remake van Oddworld: Abe’s Exoddus uit 1998. Het volgt protagonist Abe, een Mudokon, terwijl hij zijn mede-racers redt van Glukkons en ze gebruikt voor arbeidsuitbuiting. De game is een 2.5D-zijcontroller waarmee Abby voorraden kan zoeken, wapens kan maken, andere Mudokons kan bewapenen en puzzels kan oplossen.

Er zijn 1000 codeurs om hem te vinden en zich bij hem in het verzet te voegen. Het aantal Mudokons dat je opslaat, is van invloed op het soort einde dat je krijgt. Er zijn in totaal 17 niveaus in het spel, waarvan er 15 zonder beperkingen beschikbaar zijn. Om op een bepaald niveau een “goede” score te krijgen, moet je minstens 80% van je Mudokons erin onthouden. Als je dit voor maximaal zes niveaus doet, geeft het spel je het slechtst mogelijke einde.

Als je een “goede” score van zeven tot 11 krijgt, krijg je een “slechte” finish. Als je hetzelfde doet voor 12 niveaus, verzeker je het “goede” einde en ontgrendel je niveaus 16 en 17. Als je 80% van Mudokons in alle 17 niveaus bewaart, krijg je een extra einde.

Oddworld: Soulstorm werd voor het eerst gelanceerd op pc, PlayStation 4 en PlayStation 5 op 6 april van dit jaar. De pc-versie is momenteel exclusief voor de Epic Games Store en de PS5-versie werd in april aangeboden als een gratis game aan PlayStation Plus-abonnees toen deze werd uitgebracht.

READ  Rocket League-update voegt de beste functie van het spel opnieuw toe

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale

Rocket League-update voegt de beste functie van het spel opnieuw toe

Psyonix heeft een nieuwe uitgebracht Rocket League update op PS4, Xbox One,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *