Oklahoma-coach Lincoln Riley zegt dat COVID-19-gevallen het spel versus de staat Missouri bedreigden

NORMAN, Oklahoma. – Voetbalcoach Lincoln Riley uit Oklahoma bevestigde na de openingsoverwinning van nr. 5 Sooners op de staat Missouri dat de wedstrijd op zaterdagavond het gevaar liep te worden uitgesteld of geannuleerd vanwege de Sooners ‘COVID-19-zaken.

Eerder meldde de Springfield News-Leader dat de president van de staat Missouri, Clif Smart, de raad van bestuur van de school vertelde dat er twijfel bestond over het spel.

“Het bleef even in de weegschaal hangen, maar het is ons gelukt”, zei Riley na de 48-0 overwinning. “Gelukkig hebben we dat kunnen doen.”

Verschillende spelers uit Oklahoma waren uitgeschakeld, waaronder kicker Gabe Brkic en rennen terug TJ Pledger. Brkic was een voorseizoen All-American van het tweede team. Pledger werd vermeld als de beginnende rennende terug. Anton Harrison, een echte eerstejaars die werd vermeld als de startende linkeruitrusting, speelde ook niet.

Riley wilde niet bevestigen waarom ze weg waren. Hij zei eerder deze week dat hij de testresultaten van team COVID-19 niet langer zou vrijgeven.

De aanvalslinie werd vooral hard geraakt door onbeschikbare spelers.

‘Drie? Ik wou dat het er drie waren,’ zei Riley. “Het hoort erbij. We hebben geluk dat veel van die jongens, vooral in de startende groep, veel bal hebben gespeeld. We moesten een paar jongens verplaatsen om vanavond werk te maken, en die jongens, met hun ervaring in het systeem en de game-ervaring, konden dat doen. “

Hij zei dat hij vond dat het personeel de situatie goed had aangepakt.

“Het is een van de twee dingen: je ziet het als een belemmering en je zegt ‘arme ik’ en je bent boos dat je in de situatie zit en gefrustreerd bent, of je ziet het als een kans,” zei hij. “Een kans om een ​​paar nieuwe spelers te zien die je misschien niet had gezien, een kans als coach om jezelf te testen en je aan te passen als er dingen komen.”

READ  Exclusief interview met Asha Negi: haar rol in Abhay 2, geestelijke gezondheid, lockdown-ellende en meer
More from Madison Garrett
De 4 beste iPhone-apps en -games van de week (#33
Elke week verschijnen er nieuwe apps in de App Store die niet...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *