Old people mayhem sandbox Just Die voegt al PS4-, Xbox One- en Switch-versies toe

Just Die, “Old people mayhem sandbox”, wordt gelanceerd op PlayStation 4, Xbox One en Switch naast de eerder aangekondigde pc (stoom-DoubleMoose, uitgever Curve Digital en ontwikkelaar DoubleMoose). De releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina

In de omgeving van

Sterf gewoon al Het is een oud sandbox-spel van chaos, gemaakt door ontwerpers Geit simulator

U bent in de nabije toekomst een gepensioneerde bejaarde waar mensen geen kinderen krijgen. Niemand betaalt pensioenen vanwege de ondankbare millennials die liever videogames spelen dan echt werk doen. Met niemand om uw levensonderhoud te dekken – net als alle ouderen in deze wereld – heeft u geen andere keuze dan alleen te overleven.

Hoe ga je leven in een wereld die jou wil Sterf gewoon al

Om het nog erger te maken, bent u zojuist uit uw bejaardentehuis gezet, en nu is uw enige optie om serieuze uitdagingen aan te gaan en de wereld van pensioentickets te verkennen om in aanmerking te komen voor gratis pensioenzorg.

Dus met een gemeenschap die je de dood wenst, is het dan niet eindelijk tijd om een ​​beetje te leven?

Belangrijkste kenmerken

 • Wees moedig, wees moedig – Je wordt oud. Boos, kwetsbaar, arm, wereldhaat: de droom die je nog niet kende. Eindelijk heb je iets gemeenschappelijks gevonden met je grootouders.
 • Hij brak een been … hij brak zijn nek – Ontdek de geneugten van oud zijn en gemaakt van glas, alles kan je breken en je kunt alles breken.
 • Probeer dit niet bij (bejaarden) huis Voltooi gevaarlijke uitdagingen die je thuis nooit zult meemaken en beantwoord existentiële vragen zoals: kun je jezelf bevrijden van een katapult en op iemand landen? Of kun je overleven door je hoofd te verliezen, het te vangen en iemand ermee te slaan?
 • Een missie: pensioen – Verdien beloningen door gevaarlijke uitdagingen te voltooien, uw doel? Om in aanmerking te komen voor een geschikt bejaardentehuis. Dit is volkomen logisch. Advies: probeer heel te blijven tot je er eindelijk van geniet …
 • Meerdere sandbox – Speel alleen of met maximaal vier spelers in een online multiplayer-game. Voltooi samen uitdagingen of verwoest je vrienden!
 • Wees oud. Tweemaal. – Je wordt oud. Heel goed, we hebben het twee keer gezegd.
 • Onbeperkte interactie – Leg een breed scala aan dingen vast en maak er interactie mee. Alles van gigantische forel, trampolines, geweren, elektriciteitsdraden en vuurwerk, om er maar een paar te noemen. Bazooka’s, bijlen, trombones, luchthoorns en jetpacks om er maar een paar te noemen. Ja, ze kunnen allemaal worden gebruikt om te verminken en te verminken.
 • Omarm je boomer – Grote schade aanrichten aan de millennials en de Zomers (we vergaten generatie X, net als iedereen). NPC’s werken anders samen, afhankelijk van hun leeftijd – sommigen zullen lachen en klappen als anderen gewond raken, terwijl anderen vol afgrijzen wegrennen.
 • De game kan net zo gek zijn als jij – De stad is gevuld met uitgebreide omgevingen vol geheimen en verborgen paden die gedetailleerde verkenning en exotische ervaringen aanmoedigen om echt alles te zien.
 • Oud. Persoon. Dit is de laatste keer dat we bij je terugkomen.
 • een ander ding! – Wacht, wacht op het laatste! Hebben we al gezegd dat je een lijmpistool kunt vinden waarmee je bijvoorbeeld vuurwerk op een fiets kunt bevestigen en daarna kunt fietsen? Of kun je het verkeer verstoren, files veroorzaken en auto’s opblazen? Of kun je vleugels aan je arm bevestigen en er omheen vliegen?

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  Mass Effect Legendary Edition getest op Xbox One X en PS4 Pro

Commentaarbenadering

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd voor Gematsu. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

 • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
 • Blijf bij het onderwerp
 • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
 • Weet wanneer je geen commentaar moet geven​ Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
 • Er zijn geen beledigende opmerkingen​ Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
 • Smeek niet port
 • Geen console-oorlogen
 • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de bederf-tags.
 • Wees respectvol voor andere commentatoren​ Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Written By
More from Vanessa Hale

Het Starfield-lek is slecht nieuws voor de PS5 – het is tijd om de voorraad van de Xbox Series X weer aan te vullen.

Kijkend naar Starfield, Bethesda’s aanstaande sciencefiction-avontuur, werd voor het eerst onthuld twee...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *