Omega Strikers voegt PS5-, Xbox Series-, PS4- en Xbox One-versies toe

Omega Strikers voegt PS5-, Xbox Series-, PS4- en Xbox One-versies toe

Drie tegen drie “footbrawler” is gratis om te spelen omega-stickers PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 en Xbox One worden gelanceerd samen met de eerder aangekondigde Switch, pc (stoom), iOS (app Winkel) en Android (Google apps) Op 27 april maakte ontwikkelaar Odyssey Interactive bekend.

Hier is een overzicht van het spel, via Odyssey Interactive:

op

omega-stickers Het is een gratis te spelen drie-tegen-drie platformspel.

Het biedt volledige functionaliteit voor cross-play en cross-progressie tussen alle platforms. omega-stickers Het combineert het beste van moderne competitieve multiplayer-gaming, verweven in doelgerichte doelstellingen, fysiek plezier, knock-outs, karakterdiepte en meesterschap in opwindend snelle wedstrijden.

Odyssey Interactive heeft verschillende nieuwe lagen van strategie en voortgang in het spel geïmplementeerd omega-stickers in de aanloop naar de lancering en zal de competitieve ervaring blijven uitbreiden met uitgebreide live-serviceprogrammering na de lancering. Elke wedstrijd wordt nu gespeeld over drie mogelijke rondes en biedt spelers korte pauzes om hun vaardigheden te verbeteren op basis van hun individuele prestaties in de vorige ronde. De arena’s zijn vernieuwd, elk met unieke lay-outs en omgevingsobstakels, inclusief gevaren en buffs, die hun eigen strategieën vereisen, terwijl ze vol zitten met meeslepende kunst en animatie om de toon te zetten. Er zijn ook verschillende nieuwe gameplay-functies toegevoegd om de voortgang te vergroten, waaronder het Striker Affinity-systeem en de tactische vaardigheid Core Flip, een speciale vaardigheid die je één keer per wedstrijd kunt gebruiken om tegenstanders uit te schakelen en je de kans geeft om als eerste aan te vallen. Spelers kunnen ook uitkijken naar een nieuwe snelle chatfunctie, een verbeterde visuele ervaring in en uit wedstrijden, extra verzamelcosmetica en nog veel meer bij de lancering.

omega-stickers is een zich steeds verder ontwikkelende, competitieve multiplayer-ervaring die samen met de spelersgemeenschap zal blijven groeien. Bij de lancering op 27 april kunnen spelers uitkijken naar:

Belangrijkste kenmerken

  • Kies je aanvalleromega-stickers Het beschikt over een wilde en groeiende selectie van diverse en levendige personages die bekend staan ​​als Strikers. Met 15 Strikers beschikbaar bij de lancering, is elk personage met de hand gemaakt door Odyssey, van hun anime-geïnspireerde personagekunst en animatie tot elk van hun individuele vaardigheden, waardoor spelers van alle speelstijlen veel opties hebben om de arena te betreden.
  • Strategie ontmoet chaos – Elke wedstrijd binnen omega-stickers Je speelt over drie snelle rondes. Na elke ronde krijgen deelnemers de kans om hun strategie te resetten en hun vaardigheden te verbeteren vanuit een gemeenschappelijke bron van middelen – de volgorde van selectie wordt bepaald door de prestaties van elke speler in de laatste ronde. Teams die samenwerken, zich aanpassen aan de strategie van hun tegenstander, gebruiken hun vaardigheden en speciale Core-swings op het juiste moment tijdens de kortstondige chaos, terwijl de overwinnaars opstaan.
  • Geavanceerd circuit – Elke meter binnen omega-stickers Het zal niet alleen een andere look en feel hebben, maar ook de manier waarop de concurrentie zich ontwikkelt. Arena’s zijn uitgerust met aangepaste lay-outs – zoals trapsgewijze doelen in het midden van de arena – en unieke omgevingsobstakels, waaronder gevaren en buffs, waarvoor teams hun strategieën moeten aanpassen om als winnaar uit de bus te komen. Elke arena biedt ook een lens in omega-stickersHet overkoepelende verhaal biedt nieuwe details over de aanvallers, hun werelden en hun achtergrondverhalen.
  • kenmerkende stijl Beïnvloed door Odyssey’s liefde voor anime-cultuur, is het omarmd door fans over de hele wereld omega-stickers Een levendige lijst van spitsen. Wanneer spelers de personages vinden waarmee ze willen strijden, kunnen ze via het Striker Affinity-systeem cosmetische items ontgrendelen, waaronder skins, emotes, emoticons en meer. De studio verdubbelde de gameplay door meer emoties, geanimeerde reacties, geavanceerde platformvieringen, een groot aantal nieuwe skins en add-ons toe te voegen voor het weergeven van de voortgang van spitsen na wedstrijden, en meer om personages tot leven te brengen en de spelerservaring te verbeteren.
  • De geest van competitie – Met concurrentie centraal omega-stickersBij de lancering kunnen spelers solo in de rij staan ​​of samenwerken met vrienden om tegen anderen te strijden in gerangschikte, niet-gerangschikte of aangepaste spelmodi. De lancering introduceert ook de Rotating Target Mode (RGM), een nieuwe wachtrij die erop gericht is alle explosieven af ​​te leveren, bovenop de gameplay. omega-stickersmaar op een meer toegankelijke manier om te genieten en te leren en te vertrouwen op de fysica van chaos omega-stickers. RGM heeft grotere arena’s met doelen die op verschillende locaties binnenin zijn geplaatst terwijl de kernwolken razendsnel bewegen en andere aanpassingen die de wedstrijden intenser maken.
  • Gebouwd om te concurreren op verschillende platformsomega-stickers Biedt volledige ondersteuning voor cross-play en cross-progressie op console, pc, mobiele apparaten en andere geplande consoles (details worden nog aangekondigd). Het maakt niet uit op welk platform de speler speelt, ze kunnen verdergaan waar ze gebleven waren, hun voortgang behouden, aanvallers en cosmetica ontgrendelen, en vooral hun plek op het leaderboard.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  'A Raksha Bandhan without you': Sushant Singh Rajput's zus Neetu Singh schrijft ontroerende brief aan broer over Rakhi

Xbox-serie en Xbox One-promotie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *