Onder ons is nu echt heel populair

Indiegame Among Us is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Volgens SensorToren, Among Us verdiende in augustus 18,4 miljoen mobiele downloads, bijna acht keer zoveel downloads in vergelijking met de 2,4 miljoen downloads in juli. De game verdiende in september nog eens 41,9 miljoen mobiele downloads, wat de snelle groei in de afgelopen twee maanden aantoont. Aan Stoom, Among Us is ook een van de meest populaire spellen op het platform en er zijn momenteel 268.000 spelers actief.

Onder ons werd in 2018 uitgebracht door InnerSloth en is een gezelschapsspel voor meerdere spelers. Vier tot tien spelers nemen de rol aan van bemanningsleden van het ruimteschip die zich voorbereiden op een vertrek. Een paar spelers in de partij krijgen echter willekeurig de rol van buitenaardse bedriegers toegewezen. Het doel van de bedriegers is om bemanningsleden te doden en in te kaderen, het schip te saboteren en dit allemaal te doen zonder gepakt te worden. Among Us deelt een vergelijkbare opzet met andere populaire real-life partygames zoals Werewolf en Mafia.

Twitch-streamers worden over het algemeen toegeschreven voor het verspreiden van het goede woord over Among Us. De multiplayer-partygame is erg populair op het platform en heeft als categorie 247.000 kijkers, waardoor het voorloopt op andere populaire titels zoals Fortnite en Minecraft. Populaire Twitch-persoonlijkheden zoals Sodapoppin, Pewdiepie, Shroud, Ninja en nog veel meer hebben de multiplayer-partygame gespeeld.

We kunnen ook Among Us-memes bedanken die Twitter en Reddit hebben overspoeld omdat ze het internet nieuwsgierig hebben gemaakt naar het gezelschapsspel.

InnerSloth heeft dat ook aangekondigd Onder ons 2 is in de maak, maar het team heeft nog geen releasedatum vastgesteld. Het bedrijf verklaarde dat het zijn doel is om een ​​vervolg te bouwen dat bestand is tegen groei, aangezien het door de manier waarop het huidige Among Us is gemaakt “extreem moeilijk is om meer dingen toe te voegen zonder bestaande dingen te breken”. Among Us 2 behoudt ook de kerngameplay van crewmates versus bedriegers, maar de ontwikkelaars zijn van plan de teambalansen aan te passen, matchmaking te verbeteren en meer moderatie toe te voegen. Ze hopen ook nieuwe rollen toe te voegen, maar kunnen deze op dit moment niet bevestigen.

Nu aan het spelen: Sparen voor de volgende generatie show

READ  Hoe te downloaden en naar MP3 te converteren?

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Eda Greene

Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc – 6-12 september 2020

Nieuwe releases belichten enkele van de beste nieuwe videogames die elke week...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *