Online retailer annuleert bestellingen voor Super Mario 3D All-Stars vanwege “Woefully Short” -aanbod

Wanneer Super Mario 3D All-Stars werd vorige week aangekondigd, maakte Nintendo heel duidelijk dat het een “beperkte uitgave“.

Nu is online retailer Base.com (gevestigd in het VK) blijkbaar gedwongen “alle bestellingen te annuleren”, aangezien Nintendo en zijn distributeurs in deze regio geen enkele geruststelling kunnen geven dat er meer voorraad beschikbaar zal komen na vrijgave.

ResetEra-gebruiker ‘Geobros’ deelde het bericht dat ze onlangs van Base hadden ontvangen, terwijl hij ook opmerkte dat ze “een van de eerste kopers daar” waren en de game bestelden op 4 september (de dag nadat de game was aangekondigd).

“We zijn zojuist op de hoogte gebracht van onze toewijzing van Super Mario 3D All-stars (Nintendo Switch) en het is jammerlijk kort. Dit is zeer teleurstellend en het is met grote spijt dat we je moeten laten weten dat we je niet kunnen vervullen. bestelling op de dag van uitgave. Verder, aangezien Nintendo en hun Britse distributeurs ons geen enkele verzekering kunnen geven dat er meer voorraad beschikbaar zal komen na vrijgave, hebben we de betreurenswaardige beslissing genomen om alle bestellingen te annuleren. “

Het is vermeldenswaard fysieke pre-orders zijn nog steeds beschikbaar elders in het VK. Er is ook een digitale versie.

Dit volgt op vorig weekend toen het werd ontdekt scalpers waren al bezig om hun eigen exemplaren door te verkopen van het spel op eBay, samen met het nieuws dat de 3-in-1-collectie de tweede best verkochte game van dit jaar op Amazon.

Heb je problemen gehad met het beveiligen van een fysieke kopie van Super Mario 3D All-Stars? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Gurman: Apple plant meerdere evenementen in de herfst, M1X MacBook Pro zal in november beschikbaar zijn
Written By
More from Aubrey Mason

Xbox-bezitters kunnen games naar Android-apparaten streamen

Tot nu toe hadden alleen Xbox Insiders toegang tot deze gratis streamingfunctie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *