Ontdek de online bibliotheekapplicatie in de bibliotheek en maak kans op een e-reader | HC .Nieuws

De elektronische bibliotheekapplicatie is vernieuwd! In deze app kunnen gebruikers e-books en luisterboeken zoeken, lenen en lezen. De Harlemmer Library helpt bibliotheekbezoekers, zowel nieuwe als bestaande gebruikers, graag bij het ontdekken van de online bibliotheek en deze app. Daarom is er op dinsdag 19 oktober een speciale lees- en luisterruimte ingericht in de Centrale Bibliotheek van Hoofddorp. Kom en maak kans op een e-reader!

lees- en luisterplek
Laat je begeleiden en je vragen stellen op de Lees- en Luisterlocatie op dinsdag 19 oktober. We laten je een verzameling van duizenden e-books en luisterboeken zien in de app, waar je toegang toe hebt met je bibliotheekabonnement. U kunt ook praktische hulp krijgen: het downloaden van de applicatie, het registreren in de online bibliotheek en het downloaden van titels. Ook is er ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de bibliotheek, zoals TijdschriftenBieb, Jeugdbibliotheek.nl en online cursussen.

Win een e-reader
Bezoek op 19 oktober de Lees- en Luisterruimte en beantwoord online een aantal vragen over de groep. Uit alle goede antwoorden trekken we een winnaar die een gloednieuwe e-reader wint! De winnaar wordt bekend gemaakt op de website van Bibliotheek Haarlemmermeer en op de sociale mediakanalen.

Voor iedereen
Ook niet-leden zijn op deze dag van harte welkom. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als bibliotheek bieden of heeft u vragen over het abonneren, dan helpen wij u graag verder.

Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

READ  Herinnering: vandaag is het zover
More from Madison Garrett
De bewegingsbedieningen van Skyward Sword HD zijn eigenlijk best goed
Skyward Sword HD verbetert de zwakke bewegingsbesturing van zijn voorganger. schermafbeelding: nintendo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *