Ontdek de verhalen van de andere kant in Violett Remastered op Xbox

We zijn allemaal een beetje klaar voor het vertellen van verhalen terwijl we spelen, maar met de release van Violett Remastered op Xbox bestaat de kans dat die verhaalgrenzen worden overschreden met Alice in Wonderland-stijl De zaak die blijft draaien.

Gepusht naar Xbox One en Xbox Series X | S via het Forever Entertainment-team, volgt Violett Remastered op pc door Steam te starten voor toegang tot Xbox. En nu hier kan een hele nieuwe groep spelers een kijkje nemen in het verhaal binnenin.

Het vertelt het verhaal van Violet, een opstandige jonge tiener die met haar ouders verhuist naar een spookachtig oud huis, in de middle of nowhere. Wil je dat we verder gaan? Nou, dat zullen we doen, want je ziet dat binnenin dit huis een kloof is, en als de Violette peer er doorheen schiet in een hele nieuwe wereld; Een verschijnt in een oogwenk.

Het is aan jou om Violett te helpen zich een weg te banen door deze vreemde wereld in de hoop uiteindelijk herenigd te worden met haar ouders. Maar de reis die voor ons ligt zal gevaarlijk zijn, vol puzzels, raadsels en magie.

Voeg nu standaard verborgen gebieden en verzamelobjecten toe, hoge verwachtingen voor Violett Remastered op Xbox One en Xbox Series X | S, ook al heb je nog niet veel positieve aandacht gekregen van Start Steam op pc.

We zullen je zeker vertellen hoe het gaat, en de komende dagen een volledige recensie van Violett Remastered op Xbox publiceren. Als je in de tussentijd het spel wilt kiezen, ga dan naar Xbox-winkelSpuit de benodigde £ 8,39 en wees klaar om te vertrekken in een wereld als geen andere.

READ  Krijg deze grote kortingen op grote Xbox One-games voordat ze verdwenen zijn

Spelbeschrijving:

Een opstandig jong tienermeisje, Violet, meegesleept door haar ouders, verhuist naar een oud spookachtig huis in de middle of nowhere. Gedwongen om weg te blijven van haar vrienden en het stadsleven; Ze stelt zich voor hoe saai het leven op het platteland zou zijn: dag in dag uit verveeld in haar kamer niets doen. Maar wat ze zich niet kan voorstellen, is dat ze over enkele ogenblikken zal genieten van het avontuur van haar leven. Zet je geest op complexe puzzels. Gebruik de kracht van telekinese om je uit je problemen te halen. Vecht tegen de kwaadaardige spinnenkoningin die haar nieuwe beker voor jou wil maken. Gebruik je aanraking om door de prachtige en licht psychedelische wereld te dwalen, geïnspireerd door Alice in Wonderland, Dali en andere geweldige werken.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox’s gratis games met goud voor oktober 2020

De Xbox Games With Gold voor de maand oktober zijn toepasselijk griezelig,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *