Ontvang gratis games en add-ons van Ubisoft en Epic All Week

Mijn favoriete deel van de vakantie is dat ik weet dat sommige game-ontwikkelaars en distributiediensten voor niets zullen stoppen om mijn aandacht te trekken. Ik ben in orde met het resultaat marketing zondvloed, omdat het meestal betekent dat ik het kan besteed ongeveer een week lang elke dag ongeveer een kwartier aan het verzamelen van een schat van gratis spellen, add-ons, en andere tijdgevoelige goodies.

ik heb al doe dit ongeveer een keer per week of zo in de Epic Games Store en Amazon’s Prime Gaming, so it’s really not that hard to keep up with the more frantic pace during the holidays. Free is free, after all. And if you’d like to join me on my adventures, it couldn’t be any easier.

Ten eerste zul je het willen bezoek Ubisoft Connect direct. Elke dag, van gisteren (oeps) tot zaterdag dec. 19, geeft Ubisoft een of ander gratis ding uit. Het bedrijf heeft niet gespecificeerd waarmee je elke dag precies wordt beloond, maar de digitale cadeaus variëren van in-game goodies (zoals gisteren ‘Assassin’s Creed Valhalla Rewards-pakket”) Naar volledige, gratis titels. Houd je adem niet in voor AAA-games om het te halen uw digitale kous, maar om te herhalene, gratis is gratis. Ik zeg nooit nee tegen a gratis spel, omdat je nooit weet wanneer je misschien geïnspireerd raakt om iets nieuws te spelen in je uitgestrekte bibliotheek.

Vandaag biedt Ubisoft bijvoorbeeld een gratis exemplaar van Starlink: Battle for Atlas. Ik heb altijd al de titel uit, maar was er niet echt genoeg van verkocht om het te kopen (of enige fysieke accessoires ervoor). Nu het gratis is, ga ik er de komende weken zeker wat tijd in investeren. Hier is de hoop Slippy kan het bij elkaar houden.

Illustratie bij artikel met de titel Download gratis games en add-ons van Ubisoft en Epic All Week

Screenshot: David Murphy

Daarna wil je een dagelijkse kalenderherinnering instellen voor Epische spellen. Ik heb er al over gesproken de geweldige rollenspellen die je nu gratis moet krijgen, nadruk bedoeld, maar dat is slechts de topje van de gratis ijsberg. Vanaf dec. 17, geeft Epic twee weken lang elke dag een gratis spel weg. Dat is het. Er is geen addertje onder het gras; je hebt gewoon een (vrij) Epic Games-account. Zodra je de gratis spellen hebt toegevoegd naar je bibliotheek, ze zijn voor altijd van jou.

Nu is het belangrijk om uw verwachtingen bij te stellen. Nee, u krijgt geen kopie van Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla, of een ander zojuist uitgebracht $ 60-spel. Je krijgt wat oudere titels, sommige bleh titels en een aantal interessante titels, maar verwacht niet dat je als een bandiet gaat lijken. De titels van vorig jaar waren onder meer:

  • Kleine Inferno
  • Celeste
  • Volledig nauwkeurige Battle Simulator
  • FTL: sneller dan licht
  • Talos-principe
  • Hallo buurman
  • Super heet

Dit zijn allemaal mooi zo games, begrijp me niet verkeerd. Ze zijn het gewoon niet, zeggen, Immortals Fenyx Rising. E.ven als je nu geen zin hebt om iets te spelen, kom dan elke dag langs om de gratis spellen aan je bibliotheek toe te voegen. Je weet nooit wanneer je jeuk moet krabben voor een bepaalde titel.

Ik heb nog nooit gehoord van andere gamingdiensten die dagelijks worden gedaan weggeefacties, maar als iemand anders zich genereus begint te voelen, zal ik dit artikel bijwerken met thij details. Anders, blijf de reguliere bronnen controleren voor gratis dingen, en je hebt genoeg te vieren (en hou jezelf vermaakt) gedurende Quarantainevakantie 2020.

READ  Deze iPod uit 2004 kan muziek streamen van Spotify
Written By
More from Lesley Curry

De latentiereductietechnologie van Nvidia is beschikbaar voor alle Overwatch-spelers met de GPU’s van hun bedrijf

NVidia Het lanceert een technologie met lage latentie, Reflex, voor iedereen met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *