Ontwikkelaars verplaatsen zich om de Knights of the Old Republic in de problemen te brengen

Ontwikkelaars verplaatsen zich om de Knights of the Old Republic in de problemen te brengen

Couture

afbeelding: Couture

De laatste keer dat we hoorden dat we probeerden een Bioware-klassieker opnieuw te maken star Wars RPG Ridders van de Oude RepubliekEn de Er zijn twee grote game-ontwikkelaars uitgebracht en er was oorspronkelijk een game die hoopte op een release in 2022 2025. Een nieuw rapport schetst nu een nog donkerder beeld.

verhaal over Bloomberg Hij zegt dat de ontwikkeling in het spel, nadat het is gepauzeerd, Het is nu volledig uitgesloten van Aspyr in Austin en is verplaatst naarEen van de studio’s van Sabre Interactive in Oost-Europa” (The Embracer Group is eigenaar van zowel Aspyr als Sabre atelier in kwestie).

in een financieel verslag Vorige week uitgebracht door Embracer GroupEr werd aangekondigd:

Een van de AAA-projecten van de groep verhuisde naar een andere studio binnen de groep. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat de kwaliteitsbalk is waar we de titel moeten hebben. We verwachten geen materiële vertragingen in de titel op basis van deze overgang.

Er werd destijds gespeculeerd dat dit project zou kunnen zijn CoutureEn de Bloomberg Het rapport – waarin ook wordt opgemerkt dat Sony en DisneyZe hadden allebei financiële belangen in het spel en waren niet tevreden met de voortgang onder Aspyr”— Het maakt dat zeker waarschijnlijk.

Star Wars: Knights of the Old Republic-editie – PlayStation 2021-trailer | PS5

Sabre was al als associate bij het project betrokken, waarbij CEO Matthew Karsh eerder in het jaar tegen investeerders zei:

We zijn er vrij zeker van dat de game geweldig zal zijn, maar het is een enorm, enorm product en enorme producten vergen veel inspanning en veel tijd om goed te doen. Zeker als je het over een spel hebt [that’s] Echt oud – zo oud – we moesten dat spel eigenlijk helemaal opnieuw maken.

Hoewel dat zeker niet veel goeds voorspelt voor de game — of in ieder geval de hoop op een spoedige comeback — laten we niet vergeten dat het origineel in 2003 uitkwam. Het is niet alsof we niet nog een jaar of twee kunnen wachten op een nieuwe versie.

READ  Walker Buehler start Game 1 van de wildcard-ronde voor de Dodgers

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *