‘Onze meest complete wedstrijd van het seizoen’ – Zidane verheugde zich erover dat Real Madrid zich kwalificeert voor de knock-outfase van de Champions League

Real Madrid had een overwinning nodig tegen Borussia Monchengladbach om de knock-out van de Champions League te bereiken, en dat werd naar behoren afgeleverd.

Zinedine Zidane voelde Real Madrid produceerden hun meest complete prestatie van het seizoen omdat ze beweerden dat een cruciale 2-0 overwinning op Borussia Monchengladbach .

Een overwinning nodig hebben om hun plaats in de Champions League laatste 16, Madrid leverde in Estadio Alfredo Di Stefano, met Karim Benzema op kop in de doelpunten in de eerste helft.

Benzema, Luka Modric en Lucas Vazquez raakten allemaal het houtwerk, terwijl doelman Yann Sommer vliegende reddingen maakte om Sergio Ramos en Toni Kroos te ontzeggen de score laag te houden.

Het resultaat leek echter altijd veilig, aangezien Madrid door een 29e opeenvolgende groepsfase in de Champions League ging, en Gladbach ook na Onder en Shakhtar Donetsk 0-0 gelijk.

Als hij niet doorging, zou de positie van Zidane onhoudbaar kunnen zijn geworden, en de Madrid-baas was opgetogen over de manier waarop zijn ploeg presteerde onder druk.

“Dit was het doel: als eerste eindigen”, zei hij, zoals geciteerd door Marca. “We speelden een spectaculaire wedstrijd, van de eerste tot de laatste minuut. We interpreteerden de wedstrijd heel goed.

“Ik denk dat dit de meest complete wedstrijd van het seizoen was. Ik ben een speler geweest en het is onmogelijk om altijd zo te spelen. We proberen het, maar zo nu en dan …

“We presteren niet alleen onder druk; we hebben ook andere goede wedstrijden gespeeld. Het is waar dat dit team dat heeft [quality]: als de moeilijkheden groot zijn, blijkt.

READ  Grand Theft Auto Online wordt gesloten voor Xbox 360 en PS3

“Ik ben blij voor de spelers omdat ze het belangrijkste zijn. Ik vecht met ze en ik ben blij voor ze. Het was een goede wedstrijd.”

Benzema’s paar kopballen betekent dat hij dit seizoen bij 11 doelpunten in alle competities betrokken is geweest, de meeste van alle LaLiga-spelers.

De dubbel van de aanvaller bracht zijn totaal naar 51 doelpunten in de groepsfase, een cijfer dat alleen werd verbeterd door Raul (53), Cristiano Ronaldo (67) en Lionel Messi (71).

“Het was een moeilijke wedstrijd”, zei Benzema. “We begonnen goed, we wilden graag winnen en laten zien dat we de beste zijn en dat we zouden samenwerken om dit spel te winnen.

“Als we alles geven op het veld, krijgen we doelpunten en hadden we meer kunnen krijgen. Als we altijd spelen zoals vandaag …”

More from Madison Garrett

Warzone Intel Guide: The War Room & New Cutscene

Hier is een gids voor de 11e set van Warzone Intel –...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *