Opname-ervaringen zorgen voor vroege toegang op de pc van vandaag

Opname-ervaringen zorgen voor vroege toegang op de pc van vandaag

Vandaag neemt ontwikkelaar en uitgever Whatboy Games het eindelijk over Fire Trials Vroegtijdige toegang tot de volledige 1.0-versie op de pc. Deze release komt na bijna twee jaar ontwikkeling. Fire Trials Het is een Rogue Lite-deckbouwspel in een post-apocalyptische woestenij.

Bij Fire Trials Spelers zullen een groep van drie helden begeleiden die door een woestenij reizen om hun mensen te redden. Naarmate spelers verder komen in het spel, zullen ze procedureel gegenereerde gebeurtenissen tegenkomen waar ze een oordeel zullen vellen op basis van hun eigen moraal. De gameplay bestaat uit tactische turn-based gevechten op hexagonale kaarten. Spelers zullen gebruik moeten maken van hun dekopbouwvaardigheden, feesttactieken en positioneel spel om elk gevecht te winnen. Spelers hebben toegang tot negen verschillende klassen van personages om in hun groep te gebruiken, elk met zijn eigen voordelen en synergieën waardoor de speler zijn partij kan afstemmen op zijn eigen speelstijl. Er zijn meer dan tweehonderd verschillende items om elk personage uit te rusten, evenals meer dan driehonderdtwintig vaardigheidskaarten die kunnen worden geüpgraded. De game bevat zes verschillende spelmodi en aanpasbare speurtochten om de gameplay fris en leuk te houden. De spelmodi omvatten snelle gevechten, eindeloze overlevingsmodi en unieke dagelijkse uitdagingen.

Fire Trials Nu te downloaden op uw pc via Steam. Het basisspel is tot 16 april beschikbaar voor $ 15,99 met 10% korting. Het is ook een Inferno-editie die het basisspel, de soundtrack, het digitale kunstboek en de kaart bevat.

READ  THQ Nordic-evenement belooft 'legendarische voordelen en vervolg op populaire games'
Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *