Opnieuw ontworpen Galaxy-winkel om een ​​verbeterde gebruikerservaring te bieden, vooral voor gameliefhebbers

Samsung heeft zijn Galaxy Store vooral focussen op gaming. De nieuwe lay-out is bedoeld om gamers in staat te stellen veel games te ontdekken, door te bladeren en te spelen. Het geeft een geïntegreerd aanbod aan een samengestelde lijst met spelaanbevelingen en hogere speelvoordelen. Gamers kunnen zelfs overzetten Fortnite via Galaxy Store.
De populaire Battle Royale-titel was van kracht appel en Google app-winkels onlangs over een juridische strijd om inkomstenaandelen. Samsung beweert dat Galaxy Store momenteel de enige mobiele app-store in de VS is, vanwaar je Fortnite kunt overbrengen. De vernieuwde Galaxy Store omvat een minimalistische interface met slechts 2 tabbladen op het huisscherm – Games en Apps. Eerder had de app veel tabbladen zoals Home, Explore, Games en zelfs Exclusives. Galaxy Store biedt momenteel gezamenlijk exclusieve previews, promo’s en beloningen voor games. Samsung Rewards blijven zich opstapelen terwijl u in uw spel blijft nivelleren. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor het opeenvolgende spel dat de gebruiker downloadt, legde Samsung uit in een zeer afgekondigde verklaring.
De Apps-sectie beweert op maat gemaakte aanbevelingen te hebben die worden ondersteund door uw Samsung Galaxy-telefoon. Dit kan voor elke gebruiker compleet anders zijn en is gebaseerd op hun overdrachtspatronen. Samsung werkt samen met bedrijven om app-exclusieve opties en aanbiedingen te leveren. Bijvoorbeeld, Adobe-atleet Reader app in de Galaxy Store biedt een gratis proefperiode van 7 dagen, terwijl een beetje recente app tien pc-winkeltegoed biedt voor alle aankopen.
READ  Met Animal Crossing: Pocket Camp kun je nu schattige AR-foto's maken met dorpelingen
Written By
More from Eda Greene

Headup werkt samen met Studio Fizbin om ‘Lost at Sea’ naar pc en Next-Gen te brengen

Headup is verheugd om aan te kondigen Verloren op zee voor de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *