Oproepgeschiedenis verwijderen/downloaden/vinden op Google Duo

Deze tutorial gaat over het verwijderen/downloaden/vinden van oproepgeschiedenis op Google Duo. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Oproepgeschiedenis verwijderen/downloaden/vinden op Google Duo. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Controleer Oproepgeschiedenis verwijderen/downloaden/vinden op Google Duo

Google Duo is een van de toonaangevende apps voor videobellen, vooral op Android-smartphones, maar is ook beschikbaar voor Apple iOS. Het is nauw verwant aan en valt een beetje samen met FaceTime van Apple, met als belangrijkste verschil dat de laatste alleen beschikbaar is op Apple-apparaten, terwijl Duo werkt op Android, iOS en Mac.

Deze applicatie is heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, omdat deze niet is geladen met een groot aantal functies. Als gevolg hiervan heeft Google tot 1 miljard app-downloads op alle platforms geregistreerd. Sommige van de uitdagingen waarmee u als Google Duo-gebruiker te maken kunt krijgen, kunnen echter het verwijderen of downloaden van uw oproepgeschiedenis zijn.

Dit zijn de stappen om de oproepgeschiedenis op Google Duo te beheren

Oproepgeschiedenis controleren op Google Duo

 • De eerste methode is om de originele telefoon-app te controleren die bij uw apparaat is geleverd. Hiervoor moet je de Duo-app toestemming geven om gesprekken op je telefoon op te nemen. Dit is heel eenvoudig; Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van de Duo-app, selecteer Instellingen >> Oproepinstellingen >> “Voeg Duo-oproepen toe aan de oproepgeschiedenis van het apparaat” en accepteer de toestemming.
 • Een andere manier om je belgeschiedenis op Duo te bekijken, is door je hele belgeschiedenis te bekijken. Kortom, onderaan het startscherm van de app ziet u pictogrammen voor de profielen van de contacten waarmee u onlangs verbinding hebt gemaakt en veegt u vervolgens omhoog om de volledige geschiedenis te zien.
 • De derde manier om je belgeschiedenis op Duo te controleren, is door de belgeschiedenis van individuele contacten te controleren. Veeg vanaf het startscherm van de app omhoog en selecteer een contact waarmee u een videogesprek hebt gevoerd en tik op het contact. Vervolgens ziet u het pictogram “Geschiedenis bekijken” aan de rechterkant van het scherm en klikt u erop.
READ  Tussen ons: gratis downloaden en spelen op mobiel, pc en Mac

Wis Duo-geschiedenis op internet

 • Als je Duo in je webbrowser gebruikt, hoef je alleen maar naar het contact te gaan waarvan je de geschiedenis wilt verwijderen, op de drie stippen in de rechterbovenhoek van de contactkaart klikken en ‘Geschiedenis van Duo verwijderen’ selecteren .”

Wis Duo-geschiedenis op mobiele apparaten (Android en iOS)

 • Er zijn grofweg vier manieren om de oproepgeschiedenis op uw Android- of iOS-smartphone te wissen, die vergelijkbaar zijn met de bovenstaande stappen om de oproepgeschiedenis te controleren. Dus het eerste dat u hoeft te doen, is de app op uw smartphone starten en vervolgens het contact selecteren waarvan u de belgeschiedenis wilt verwijderen. Klik vervolgens op de drie stippen in de rechterbovenhoek van je scherm en selecteer vervolgens “Delete Duo History”. Er verschijnt een pop-up om de verwijdering te bevestigen, en als je absoluut zeker bent van de actie, ga je gang en bevestig het om het proces te voltooien. Houd er rekening mee dat als je de Jouw telefoon-app toestemming hebt gegeven om je Duo-oproepgeschiedenis te bekijken, je daar misschien ook wilt kijken en de logboeken wilt verwijderen.

Duo-geschiedenis downloaden van internet

 • Ga eerst naar duo.google.com op je computer.
 • In de rechterbovenhoek ziet u “Instellingen”. Klik erop.
 • Tik ten slotte op Oproepgeschiedenis en selecteer Downloaden.

Download Duo Geschiedenis in de mobiele app

 • Start de Google Duo-app op uw Android- of iOS-apparaat.
 • Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van de app om meer opties te zien.
 • Op iOS: selecteer “Instellingen” >> “Over, voorwaarden en privacy” en tik ten slotte op “Oproepgeschiedenis exporteren”
 • Op Android: Klik op “Help en feedback”, klik nogmaals op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer “Oproepgeschiedenis exporteren”.
READ  Maak je eigen Mass Effect Legendary Edition-omslag en download extra content

Laatste woorden: oproepgeschiedenis verwijderen/downloaden/vinden op Google Duo

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Oproepgeschiedenis verwijderen/downloaden/vinden op Google DuoAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
Minecraft Bedrock 1.17.20.21 Beta downloaden op Android en Windows
Minecraft Caves and Cliffs Part 1 is al een tijdje uit. Veel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *