OtterBox voedt de nieuw ontworpen Xbox draadloze controller met vervangbare Xbox-batterijen

Hieraan is geen ontsnappen mogelijk. De console sterft altijd op de slechtste tijden. De OtterBox Power Swap Controller Battery is voorzien van quick release-technologie voor klemmen met één hand tijdens het gamen. Geen pauze nodig. De back-upvoedingscel is compatibel met standaard draadloze Xbox-controllers en blijft de game van stroom voorzien terwijl de batterij wordt vervangen en de game doorgaat.

“De batterij van de Power Switch Controller heeft het eerste hot-switch-ontwerp in de branche”, aldus de CEO van OtterBox. Jim Park… “Ononderbroken stroomvoorziening is een natuurlijke evolutie van de gamingsuite, waardoor een soepele en continue gameplay voor zowel console- als cloudspelers mogelijk is.”

Officieel onderdeel van het Designed for Xbox-programma, levert de Power Swap Controller-batterij continu stroom. Dat wil zeggen, het is niet nodig om te pauzeren of opnieuw te synchroniseren. De reservecel behoudt de stroom terwijl de nieuwe batterij op zijn plaats klikt in de montagekooi. Een waarschuwing voor een bijna lege batterij gaat branden in uw hand, zodat u weet wanneer u de batterij moet vervangen. De batterij van de Power Switch-console is geoptimaliseerd voor een natuurlijk consolegevoel en balans en is compatibel met andere OtterBox-gameportefeuilles.

Het bekroonde OtterBox-gamingportfolio is een integraal onderdeel van de geavanceerde spelomgeving. Trouw aan de naam OtterBox, zijn deze producten ontworpen om de uitdagingen van de tijd te weerstaan ​​en worden ze geleverd met een beperkte levenslange garantie.

  • Mobiele gameclips: een gemakkelijke en handige manier om uw smartphone te beschermen voor uw Xbox draadloze controller.
  • Easy Grip Controller Shell: krijg een professionele ervaring en bescherming voor je Xbox draadloze controller met deze slanke shell met anti-zweethandvatten die zweet verminderen.1
  • Spel een tas dragen: Neem al je gaming-uitrusting overal mee naartoe met deze duurzame, waterbestendige tas.
  • Easy Grip Game Case: krijg betrouwbare bescherming met warmteafvoertechnologie voor de nieuwste Apple iPhone- en Samsung Galaxy-apparaten.
  • Game Privacy Guard: bescherm het scherm van je smartphone en beëindig visueel hacken met privacytechnologie in liggende modus.
READ  BlazBlue: Cross Tag Battle Open Beta komt naar Xbox

De nieuwe OtterBox power exchange batterij kan worden gekocht op otterbox.com. 15 juni naar $59.95Inclusief 2 batterijeenheden, oplaadstation en montagekoffer voor de Xbox draadloze controller. Ga voor meer informatie over OtterBox-gamingproducten naar: www.otterbox.com/gaming..

Over OtterBox:

OtterBox heeft een gedurfd product gecreëerd dat de connectiviteit verbetert sinds ons bescheiden begin Fort Collins, Colorado.Met meer dan 20 jaar garage-ervaring is het het bestverkochte smartphonemerk in de Verenigde Staten geworden.2 We hebben ook ons ​​productportfolio uitgebreid met schermbescherming, stroomaccessoires en B2B-oplossingen.

De kern van alle OtterBox-innovatie is het doel van geven. Via de OtterCares Foundation investeren we in programma’s en projecten die kinderen inspireren om ondernemers, filantropen en producenten te worden. OtterBox-consumenten kunnen nu bij ons doneren, en consumenten kunnen elke keer dat ze een hoesje kopen kiezen 1 dollar Gedoneerd aan een van onze non-profit partners. Ga voor een donatiemissie naar otterbox.com/community-giving.

voor meer informatie otterbox.com..

1 Helpt de buitenkant van het handvat te beschermen tegen veel voorkomende bacteriën. Het beschermt u of uw console niet.

2 Bron: NPD Group / US Retail Tracking Service: Mobile Device Protection / Unit Sales / januari 2017 – – juli 2020

Bron OtterBox

Gerelateerde Links

www.otterbox.com

OtterBox voedt de nieuw ontworpen Xbox draadloze controller met vervangbare Xbox-batterijen

bron link OtterBox voedt de nieuw ontworpen Xbox draadloze controller met vervangbare Xbox-batterijen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *