Outriders worden gecorrigeerd voor de gevreesde bug voor het wissen van inventaris

Een bug in inventarisonderzoek die de coöp-online game Outriders teisterde, is in een patch verholpen en is nu beschikbaar. Tussen de client-side correctie die vandaag is vrijgegeven en enkele server-side tweaks die het afgelopen weekend zijn gemaakt, zegt Square Enix dat Outriders-spelers de gevreesde bug niet meer zouden moeten zien – maar de verloren items zouden in de toekomst in een apart proces moeten worden hersteld.

De inventarisbug van de Outriders lijkt op te treden wanneer de game crasht tijdens online samenwerkingssessies, en het resultaat is een schone veeg uit de inventaris van spelers – soms wordt hun zorgvuldig samengestelde en zorgvuldig ontworpen uitrusting van hoog niveau weggevaagd. Zegt Square Enix Hij is “ervan overtuigd dat de correctie het wissen van de voorraad in de toekomst zal voorkomen”, maar hij zal de situatie tijdens het weekend blijven volgen om er zeker van te zijn dat alles stabiel is voordat het herstelproces voor de verloren voorwerpen wordt geopend.

“Zodra we tevreden zijn met de doeltreffendheid van de patch, zullen we aanvullende details delen, waaronder planningen voor het aanstaande herstelproces van de voorraad”, zei de ontwikkelaar, eraan toevoegend dat alle andere gevallen van defecten bij het wissen van de voorraad moeten worden gemeld inEdge-onderwerp dat een case rapporteertIn het Steam-forum van de game.

Square Enix zei ook dat spelers wat korte rare dingen kunnen verwachten bij het laden van de game na het toepassen van de patch: er kunnen enkele connectiviteitsproblemen zijn en voorraaditems kunnen verdwijnen voordat ze weer verschijnen. De ontwikkelaar zegt dat je een paar minuten moet wachten en dan de Outriders opnieuw moet starten – dit is een verwacht onderdeel van het proces en “maakt deel uit van de driestapsinventarisbeschermingsprocedure”, legt hij uit.

READ  De Resident Evil Village-trailer komt in mei uit op PlayStation, Xbox, pc en Stadia

Op Steam weegt de patch ongeveer 874 MB.

Als je wat hulp nodig hebt tijdens de verhaalmissies van de Outriders, hebben we daar een gids voor – plus een gids voor het vinden van de Outriders Forgotten Chapel, de geheime zijmissie van het spel.

Written By
More from Max Mcgee

Vrouw Maces koppelen voor het niet dragen van maskers in het hondenpark in Californië: video

Een vrouw zou een Californisch echtpaar uit Macedonië zijn omdat ze geen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *