OutSystems levert 506 procent ROI over drie jaar

OutSystems, de ontwikkelaar van ’s werelds meest gebruikte low-performance high-performance platform, heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt van een onderzoek in opdracht van Forrester Consulting en OutSystems naar het nieuwe Total Economic Impact™. Dit onderzoek toont aan dat het low-code platform van OutSystems zichzelf in slechts zes maanden terugbetaalt en een ROI van 506 procent over drie jaar oplevert. Deze bevindingen staan ​​in het Forrester Wave™: Low-Code Development Platforms for Professional Developers, Q2 2021-rapport waarin OutSystems wordt erkend als leider in low-code ontwikkelingsplatforms en het keuzeplatform van de ontwikkelaar.

“Organisaties worden geconfronteerd met de uitdaging om bedrijfskritieke applicaties te ontwikkelen terwijl ze worden geconfronteerd met schaarse ontwikkelingsbronnen, en wenden zich steeds meer tot low-code applicatie-ontwikkelingsoplossingen om hun doelen te bereiken. HuisNet Een goed voorbeeld hiervan is met de DAK-app, die woningzoekenden zeven keer sneller bedient”, zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. “Dit onderzoek laat zien dat niet alle low-code oplossingen gelijk zijn en onderstreept de kracht van de low-code-oplossingen. code platform.High-performance OutSystems code. Door de snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid van ons platform kan de IT-achterstand worden weggewerkt en kan de software worden ontwikkeld die organisaties nodig hebben om de digitaliseringsstap te zetten en marktaandeel te behouden of te vergroten. Het is tijd dat alle organisaties deze voordelen gaan ervaren.”

Resultaten

Voor de Total Economic Impact™-studie werden in totaal vier bedrijfsinstellingen geïnterviewd die voorheen traditionele raamwerken voor softwareontwikkeling gebruikten. Hoewel OutSystems klanten heeft in alle soorten en maten, werden de financiële voordelen van dit onderzoek berekend op basis van samengestelde regelgeving. Het vertegenwoordigt de waarde die is bereikt door de organisaties die door Forrester zijn geïnterviewd. Een aantal significante en meetbare kostenbesparingen werden geconstateerd, met name bij het vergelijken van de tijd en kosten van het ontwikkelen en onderhouden van platforms. De analyse onthult het vermogen van OutSystems van $ 13,78 miljoen over drie jaar door de financiële voordelen van het platform te berekenen ten opzichte van de kosten. Dit bevat:

  • € 5,1 miljoen aan kostenbesparingen voor applicatieontwikkeling, voortdurende wijzigingen en onderhoud (31% van de totale financiële voordelen).
  • € 4,3 miljoen aan extra inkomsten uit inkomstengenererende bedrijfsinitiatieven (26% van de totale financiële voordelen).
  • € 6,25 miljoen aan kostenbesparingen door verbeterde operationele efficiëntie (38% van de totale financiële voordelen).
READ  FIFA 22 test cross-play: spelen tussen PS5, Xbox en Stadia

Andere genoemde voordelen zijn meer flexibiliteit, verbeterde beveiliging en minder fouten in de code door hogere kwaliteit hier om te downloaden.

More from Madison Garrett
iOS 15.2 is uit: Download het!
Apple heeft vandaag iOS 15.2 voor de iPhone uitgebracht. iPadOS 15.2 is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *