Override 2: Super Mech League slaat op Xbox One, Series X | S, PS4, PS5, Switch en pc

Het is iets meer dan twee jaar geleden dat spelers de kans kregen om de ultieme gemechaniseerde strijd mee te voeren Override: Mech City Brawl, maar hoewel het een paar bases besloeg, was het uiteindelijk niet in staat om het meest plezierige gevecht te leveren. Nu zijn Modus Games terug, nu Override 2: Super Mech League wordt gelanceerd.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox One, Xbox Series X | S, PS4, PS5, Nintendo Switch en pc, probeert Override 2 door te gaan met het originele spel om nog een competitieve arena-vechtpartij te bieden, een die net zo gebeurt worden geleverd met een behoorlijke reeks superkrachtige mech-jagers.

Geprijsd op £ 24,99 voor de standaardeditie – een editie die wordt geleverd met volledige Xbox Series X | S-optimalisatie – je krijgt de kans om deel te nemen aan een Career-modus waarin je je een weg baant door de gelederen met als uiteindelijk doel de beste mech-piloot in de melkweg te worden . Er zal echter ook de mogelijkheid zijn om een ​​verscheidenheid aan Versus- en coöp-speltypen te spelen, zowel lokaal als via de online scene, terwijl je werkt met 20 speelbare robots, veel unieke vaardigheden en tal van skillsets.

Gooi een heleboel cosmetische opties, slagvelden met hun eigen unieke dynamische elementen en meer, en de kans is groot Overschrijven 2: Super Mech League gaat een meer afgeronde ervaring bieden dan voorheen.

Als je echter echt bent verkocht met Override 2, dan is een super speciale Ultraman-editie is ook beschikbaar. Dit komt iets steiler geprijsd – £ 34,99 in feite – maar omvat wel de volledige seizoenspas voor de goede orde; iets dat £ 11,99 zal kosten als u het liever op een later tijdstip wilt kopen. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt dit toegang tot 4 extra speelbare ULTRAMAN-personages: Ultraman, Bemular, Dan Moroboshi en Black King na de lancering. Ultraman is afzonderlijk verkrijgbaar voor £ 3,59 te.

READ  Waar kun je op 22 september de Xbox Series X en Xbox Series S reserveren

Spelkenmerken zijn onder meer:

  • • Carrière-modus: vecht in Mech Leagues en vlieg naar nieuwe hoogten, met als doel de beste mech-piloot te worden. Vertegenwoordig je club en werk samen met zijn leden om Invloed en beloningen te verdienen!
  • • Rumbles in klassement: twee Mechs komen binnen, één vertrekt. Vecht door de concurrentie en klim omhoog om een ​​legendarische piloot te worden.
  • • Mech Mania: 20 speelbare robots, waaronder gloednieuwe mechs met unieke vaardigheden, vaardigheidssets en ultieme bewegingen.
  • • Gevaarlijke arena’s: concurrerende gevechtsterreinen met dynamische elementen zoals geisers, lavapoelen en platforms die strategie en onverwachte resultaten stimuleren.
  • • Verbeterde spelmodi: kies je speelstijl voor verschillende soorten wedstrijden, waaronder 1v1, 2v2, gratis voor iedereen en verschillende spellen zoals Xenoswarm, King of the Hill en meer.
  • • Uitgebreide aanpassingen: ontgrendel een hele reeks cosmetische items en hulpstukken voor je mech naar keuze in de garage.

De Xbox Store sorteert de Xbox One- en Xbox Series X | S-spelers. Override 2: Super Mech League vind je ook op PS4, PS5, Nintendo Switch en pc.

Houd binnenkort onze volledige recensie van Override 2: Super Mech League op Xbox in de gaten.

Game Beschrijving:

De gigantische vechtrobot is bezig met een supergeladen comeback in Override 2: Super Mech League! Zeven jaar nadat de xenotypes die de aarde zijn binnengevallen, zijn uitgeroeid, zijn de gigantische mechs die ooit de verdedigers van de planeet waren, nu hun entertainers in wereldwijde mech-gevechtscompetities. Als nieuwe piloot van deze hergebruikte oorlogswapens, beklim je de rangen en vertegenwoordig je je club met een aangepast rooster van terugkerende en nieuwe mechs, elk met hun eigen unieke vaardigheden, bewegingen en super geladen aanvallen. Override 2: Super Mech League is speelbaar in zowel singleplayer- als multiplayer-campagnes voor maximaal 4 spelers lokaal en online in fasen die over de hele wereld worden afgespeeld. Begin als een nieuwe piloot en stuw jezelf door de rangen in een diepe en robuuste carrièremodus. Sluit je aan bij Mech Leagues en verdien reputatie door te concurreren in arena’s over de hele wereld. Speel het uit met een bijgewerkte selectie van terugkerende robots en nieuwe mechs in verschillende versus- en coöp-speltypen van maximaal 4 spelers online en lokaal. Versla je tegenstanders met een arsenaal aan unieke bewegingen, waaronder superkrachtige afstandsaanvallen, metaalbrekende combo’s of een ultieme aanval die de arena verbrijzelt!

Je leest TheXboxHub, een site gewijd aan de wereld van Xbox. Volg ons alsjeblieft Facebook, Twitter en Instagram We hebben nu ook een publiek Discord kanaal als je met ons wilt komen praten over alles wat met gamen te maken heeft. Onze Youtube kanaal staat ook altijd open voor nieuwe abonnees.

READ  Apple Music en Podcasts kunnen naar Windows of Xbox komen

Written By
More from Vanessa Hale

De geheel nieuwe BeoPlay-hoofdtelefoon van B&O werkt het beste voor eigenaars van Xbox Series X.

Bang & Olufsen lanceerde zijn nieuwste draadloze hoofdtelefoon – de Beoplay Gateway...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *