Overschakelen van iOS naar Android zonder gegevens te verliezen: de ultieme gids

Overschakelen van iPhone naar Android was vroeger een gedoe, maar tegenwoordig is het een stuk relaxter. In deze tip laten we je zien hoe je agenda-evenementen, contacten, foto’s en WhatsApp-chats kunt opnemen bij het overschakelen van iOS naar Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

U ziet deze tekst omdat u een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. We vinden dat jammer, want we hebben die advertenties nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Ondersteun Android Planet door ons toe te voegen aan uw witte lijst. Bij voorbaat bedankt!

Van iOS tot Android: zo neem je alles mee

Stap je over van iOS naar Android? Welkom! Een nieuwe telefoon kopen is leuk, maar ook stressvol. Een minder leuk, maar heel belangrijk onderdeel is het overdragen van data. Je wilt tenslotte niet al je contacten, foto’s en gesprekken van afgelopen jaren kwijtraken.

Gelukkig is het relatief eenvoudig om de meeste bestanden van iOS naar Android over te zetten. Bijkomend voordeel is dat onderstaande methode werkt op toestellen van Samsung, Nokia, Motorola, Huawei en Xiaomi, omdat al deze telefoons Android gebruiken. Het overzetten van WhatsApp-gegevens is iets pittiger. Deze gids behandelt alles, dus laten we aan de slag gaan.

Index: van iOS naar Android

1. Op uw oude iPhone

Om de overstap te starten, pak je je oude iPhone en volg je de onderstaande instructies:

  1. Download de gratis Google Drive-app uit de App Store;
  2. Open Google Drive en log in met uw Google-account;
  3. Tik op de drie regels links van de zoekbalk en kies ‘Instellingen’;
  4. Selecteer ‘Back-up’, geef aan welke gegevens je mee wilt nemen (contacten, agenda-evenementen en foto’s / video’s) en druk onderaan op de blauwe knop ‘Start back-up’;
  5. Wacht tot de back-up is voltooid.
READ  PSSSB Vet Inspector 2021 Admission Card vrijgegeven; Check de downloadlink
More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *