Overwatch 2 Community debatteert of DPS Moiras een ‘vuilnisspeler’ is

Overwatch 2 Community debatteert of DPS Moiras een ‘vuilnisspeler’ is

gepubliceerd: 2023-07-24 T18:00:16

bijgewerkt: 2023-07-24 T18:00:29

De Overwatch 2-community is verdeeld over de vraag of spelers die Moira als een DPS-personage gebruiken, “rotzooi” zijn.

Moira is een krachtige ondersteuningsoptie die teamgenoten effectief kan genezen en tegenstanders kan beschadigen. Soms besluiten mensen om Moira als een puur DPS-personage te gebruiken in plaats van zich te concentreren op het genezen van hun bondgenoten.

De beslissing om af te zien van gezondheidsherstel werd controversieel, en sommigen zeiden dat Moira een balans zou moeten zijn tussen boost en schade. Verschillende mods hebben het deck van Moira echter drastisch veranderd sinds de lancering van Overwatch 2.

Artikel gaat verder na aankondiging

Ondanks enkele aanpassingen zijn sommige Overwatch-spelers verdeeld over de vraag of Moira als FPS of als genezer zou moeten werken.

Overwatch 2-spelers bespreken de DPS-efficiëntie van Moira

Blizzard Entertainment

Een Reddit-gebruiker heeft bestanden blootgelegd Neem de hete DPS Moira op Overwatch 2 subreddit. “Als Moira in je team zit die alleen tackles maakt en geen tackles, dan zijn ze een vuilnisman”, schreef de postauteur. “Een goede Moira-speler heeft een uitgebalanceerde ondersteunende speelstijl waarbij hij genezing injecteert en het team helpt om elemis te krijgen.”

Artikel gaat verder na aankondiging

Een Overwatch 2-speler beweerde dat Moira gespeeld moet worden in een “sterke ondersteuning” -stijl, maar dat ze “zo zacht is dat je doodgaat van scheten”.

Een gebruiker zei: “Ik denk dat Moira een ‘ruwe kracht’-personage is, ze hebben geen bruikbaarheid, geen kloon, niets van dat alles.” Ze richt veel schade aan en geneest veel, wat goed is. Het is een leuk ontwerp, maar soms schiet het tekort bij de hogere rangen vanwege een gebrek aan bruikbaarheid. “

Artikel gaat verder na aankondiging

Een andere speler zei: “Moira is klote als hij goed speelt.” “Aanvullende genezing en het vermogen om druk uit te oefenen met haar DPS? Werken zoals bedoeld.”

Onlangs hebben de ontwikkelaars van Overwatch 2 de herschikking van Moira geschrapt, maar besloten haar te gebruiken als toekomstige ondersteuningsheld. Bekijk ons ​​artikel om de reden achter hun beslissing te ontdekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *