Panasonic maakt vacuümgadget om draadloze oordopjes van treinrails te redden

Panasonic werkt samen met een van de grootste spoorwegmaatschappijen van Japan om een ​​nieuw probleem op te lossen dat de afgelopen jaren is ontstaan: een toename van mensen die draadloze oordopjes op treinrails laten vallen.

JR East, het onderdeel van de voormalige particuliere spoorweggroep van Japan die de regio’s Tokio en Tohoku van het land bestrijkt, zegt dat er in het kwartaal juli-september 950 gevallen waren van gevallen oordopjes op 78 treinstations in Tokio. Jiji Press meldt. Het cijfer vertegenwoordigt blijkbaar een kwart van alle gevallen items.

Volgens JR East gebruiken stationspersoneel normaal gesproken een “magische hand” -tool in grijpstijl om grotere items op te pakken die op rails vallen, zoals hoeden of smartphones. Maar door het grind tussen de rails zijn kleinere objecten, zoals bijvoorbeeld een linker AirPod Pro, moeilijker terug te vinden, waardoor het personeel soms moet wachten tot na de laatste trein.

JR East via Jiji Press

Om het probleem te bestrijden, is Panasonic aangesproken om samen te werken met JR East aan een apparaat in stofzuiger-stijl dat naar verluidt veel beter geschikt is voor het oppakken van verdwaalde oordopjes. Je kunt het zien in de afbeelding hierboven.

Het apparaat wordt getest op het Ikebukuro-station, een belangrijk knooppunt in het noorden van Tokio, en de eerste resultaten suggereren dat het veel sneller werkt dan de traditionele grijper.

READ  Post Malone is nu mede-eigenaar van de grootste esports-teams van Texas
Written By
More from Lesley Curry

Bluetooth-koptelefoon gebruiken bij het overschakelen – AirPods verbinden met Nintendo Switch

Foto: Nintendo Live Firmware update Voor de Nintendo Switch is het gebruik...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *