Pathfinder: Wrath of the Righteous beta is nu beschikbaar voor supporters van crowdfunding

De eerste bètaversie van Pathfinder: Wrath of the Righteous is nu beschikbaar voor supporters die de ontwikkeling van de RPG-game hebben gefinancierd. Fans die de game op Kickstarter en Slacker Backer hebben ondersteund, kunnen nu de eerste vier seizoenen van Wrath of the Righteous spelen, waarvan game-ontwikkelaar Owlcat zegt dat deze meer dan 50 uur aan gameplay bevat.

Deze eerste bèta bevat de introductie en drie opeenvolgende hoofdstukken met volledige inhoud – Owlcat zegt dat alle speurtochten, bijbehorende verhaallijnen en zelfs enkele romantische kansen allemaal in deze versie zitten. Hoofdstuk 4 bevat nog steeds een aantal tijdelijke items en mist enkele zijmissies, maar het is in bèta-vorm speelbaar.

De demoversie bevat ook zes van de negen legendarische tracks die volgens plan zullen worden afgespeeld. Je kunt kiezen uit Angel, Azata, Lich, Demon, Aeon en Trickster, en elk van deze paden heeft invloed op het verhaal van Wrath of the Righteous, terwijl ze ook ongelooflijk krachtige spreuken en vaardigheden overbrengen om op het slagveld te hanteren . Je kunt er een paar zien die in de strijd zijn in de nieuwe vechttrailer hieronder.

Hier is de passage:

Gevechten komen naar smaken in de bèta: er is een turn-based benadering (die Pathfinder: Kingmaker-spelers bekend zal voorkomen) in realtime met pauze, wat meer in lijn is met klassieke Baldur’s Gate-games.

Owlcat zegt dat supporters welkom zijn om het spel te spelen en te streamen, maar dat ze een pop-up zullen tegenkomen wanneer ze hoofdstuk 4 starten, waarin staat dat ze het onafgemaakte deel van de bèta niet mogen uitzenden.

READ  Cloudpunk is een uitzonderlijke cyberpunk-game die steeds beter wordt

Op 5 februari houdt Pathfinder: Wrath of the Righteous een door de gemeenschap aangestuurd live-evenement genaamd Choose Your Own Story, waar Twitch-kijkers kunnen stemmen over belangrijke beslissingen tijdens vijf belangrijke evenementen tijdens The Crusade. Als je op Steam kijkt, kun je met de uitzending communiceren met behulp van knoppen en door de virtuele Paladin- of Lich-afbeeldingen te verplaatsen, en het eindresultaat van het verhaal wordt bepaald door welke van deze nummers als eerste de finishlijn overschrijdt.

U kunt meer over het evenement leren op Owlcat Officiële Website. De volgende Pathfinder-bèta: Wrath of the Righteous wordt in het voorjaar uitgebracht, en de volledige lancering wordt deze zomer verwacht.

Written By
More from Max Mcgee

Zilveren medaillewinnaar Simran Kaur Jeugd Olympische Spelen wacht op geldprijs; niet in staat om te trainen

Twitter Simran Kaur, winnaar van de Olympische Spelen van 2018 met zilveren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *