PC-downloaddeals Weekend 11 maart: gratis Dead by Daylight Steam-week

Dead by Daylight blijft spannende nieuwe content toevoegen. Zijn laatste hoofdstuk voegde wat internationale horror toe aan de langlopende horrortitel en introduceerde Sadako uit Ringu’s films in Japan. Er is nog nooit een beter moment geweest om de multiplayer-game Behavior Interactive te verkennen. Waarom doe je het niet gratis? Als je dit weekend Steam bezoekt, kun je deelnemen aan een gratis Dead by Daylight-weekend. Als je het leuk vindt wat je ziet, kun je het spel met korting ophalen.

Elders zijn er 2K-verkopen bij verschillende retailers. OlliOlli World kreeg zijn eerste grote korting bij een aantal winkelpuien. The Humble Store heeft de beste RPG’s, GOG.com heeft een deal voor Psychonauts 2 en Cities: Skylines is volgende week helemaal GRATIS beschikbaar in de Epic Games Store!

Hier is een selectie van pc-deals dit weekend:

Sneeuwstorm

Epic Games Store

fanaticus

Stel je eigen platina pakket samen! Kies voor de maand maart uit de volgende spellen: Tinytopia, Time Loader, Disjunction, Gravewood High, Subway Midnight, Pine, Warhammer 40K: Mechanicus, Beyond Blue, Ancient Enemy, Low Magic Age, Partisans 1941, Turnip Boy pleegt belastingontduiking en Praetorians HD Remaster Tropico 5 Complete Collection, Warhammer 40K: Mechanicus Omnissiah Edition DLC, Commandos 2 HD Remaster, Lacuna: A Sci-Fi Noir Adventure, Witch It, Door Kickers Double Pack en Cryofall. Selecteer 3 voor $ 9,99, 5 voor $ 14,99 of 7 voor $ 19,99. DRM’s variëren.

gimbeliet

Gamersgate

GamesPlanet

GOG.com

groene man spelletjes

Het is een dolle boel bij Green Man Gaming! Kijk elke 24 uur uit naar zes nieuwe Mad March-deals! Koop de Mad March-deal en je krijgt 15% korting op je volgende aankoop. Bezoek Green Man Gaming voor de nieuwste collectie Mad March-deals.

READ  PUBG Mobile-abonnementen keren terug naar India met een nieuw spel

bescheiden pakket

deelname aan bescheiden keuze Voor $ 11,99 per maand. In maart ontvang je Desperados 3, Mass Effect Legendary Edition, Nickelodeon All-Star Brawl, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, Red Solstice 2: Survivors, Nebuchadnezzar, Police Stories en Evan’s Remains. DRM’s variëren. Humble Choice-leden besparen ook meer op de meeste aankopen in de Humble Store.

Betaal 1 dollar of meer voor Hellbound. Betaal meer dan gemiddeld $ 11,96 voor Project Warlock en Hedon Bloodrite. Betaal $ 12 of meer om ook HROT-, Dread Templar-, Ion Fury-, AMID EVIL-, DUSK- en Humble Store-coupons voor Ultrakill en Prodeus te krijgen. Het is geactiveerd op Steam.

of Betaal 1 dollar of meer voor Tacoma. Betaal $ 12 of meer om ook Cloudpunk, Celeste en Gears 5 te krijgen. Betaal $ 20 of meer om ook Severed Steel, Bloodstained: Ritual of the Night en Scarlet Nexus te krijgen. Het is geactiveerd op Steam.

of Betaal 1 dollar of meer voor Automobilista. Betaal $ 9 of meer om ook NASCAR Heat 5 Ultimate Edition, rFactor 2 en Assetto Corsa Ultimate Edition te krijgen. Betaal $ 13 of meer om ook iRacing, Automobilista 2, DRIFT21 en Assetto Corsa Competizione te krijgen. DRM’s variëren.

  • RPG verkopen
  • Verkoop uitgever Bethesda

Oorsprong

Ubisoft-winkel

stoom-


Als je deals vindt die we mogelijk hebben gemist of als er een bepaalde deal is die je wilt benadrukken, neem dan deel aan het gesprek en laat het ons weten in de comments.

Ozzie speelt al videogames sinds hij op vijfjarige leeftijd zijn eerste NES-controller kocht. Sindsdien is hij dol op gamen, maar tijdens zijn studententijd nam hij slechts een korte pauze van hem. Maar hij werd teruggetrokken na jaren in de QA-kringen voor zowel THQ als Activision te hebben doorgebracht, waarbij hij het grootste deel van de tijd had besteed aan het helpen van de Guitar Hero-serie naar zijn hoogtijdagen. Ozzie is een grote fan geworden van platformgames, puzzelgames, schietgames en RPG’s, om er maar een paar te noemen, maar hij is ook erg geïnteresseerd in alles met een goede en meeslepende verhaallijn. Want wat zijn videogames als je geen goed verhaal kunt hebben met een nieuwe Cherry Coke?

Written By
More from Eda Greene
AIIMS NORCET-toegangskaart om vandaag uit te gaan, bekijk de stappen om zaaltickets te downloaden
Het All India Institute of Medical Sciences zal de AIIMS NORCET 2021-toelatingskaart...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *