PC Game Deals Weekend: Dark Knight Collective Collection & meer

Weekenddeals voor pc-games Hier worden de beste gaming-deals van over het hele internet wekelijks op één plek gebundeld voor uw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en pak je portemonnee.

Vanaf de Epic Games Corner van deze week zijn er twee gratis decks binnengekomen om in te wisselen theHunter: Call of the Wild van de vorige uitzending. Je hebt de mogelijkheid om te grijpen Stierf op klaarlichte dag En terwijl waar: leer() deze keer.

Stierf op klaarlichte dag Het biedt een 1vs4-overlevingservaring waarbij vier overlevenden de moordenaar moeten ontwijken door verschillende afleidingen te gebruiken om ontsnappingsmogelijkheden te creëren. terwijl, terwijl waar: leer() Het is een puzzelsimulatiespel met betrekking tot het onderwijzen van machine learning, neurale netwerken, big data en kunstmatige intelligentie. Het gaat over een programmeur die ontdekt dat zijn kat beter is dan hij in het onderwerp, dus moet er een spraakherkenningssysteem van persoon tot persoon worden gebouwd.

Beide spellen zijn gratis te claimen tot 9 december en de volgende op de freebie-tafel zijn een paar spraakmakende spellen: Goodval Challenger-editie En Gevangenis ingenieur.

Bescheiden Batman-collectie

Caped Crusader is een hub Humble’s nieuwste liefdadigheidsspelbundel, brengt een verzameling van acht games met Batman tevoorschijn, allemaal verdeeld in drie niveaus.

Om te beginnen, voor slechts één dollar aftrekken, kunt u naar Batman: Arkham Asylum GOTY-editie En LEGO Batman: het videospel. Dan, tegen het gemiddelde salaris, dat momenteel rond de $ 8,25 ligt, krijg je nog drie spellen: Batman: Arkham City GOTY-editie, LEGO Batman 2: DC Super Heroes, En Batman: Arkham VR.

Ten slotte vraagt ​​Humble om $ 10 als je de set wilt voltooien, en voegt eraan toe: Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight Premium-editie, En LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Het is zeker een goede deal als je deze spellen nog niet hebt.

READ  De Amerikaanse investeerder March Capital lanceert een startfonds voor games van $ 60 miljoen

Als u geïnteresseerd bent in meer goeds voor een liefdadigheidspakket, dan Yogscast Jingle Jam Hij is terug voor zijn tiende jaar. Het nieuwste aanbod heeft 55 games beschikbaar voor ongeveer $ 47, met functies zoals: PC Building Simulator, Golf It, Hyper Light Drifter, Surviving Mars, Barotrauma, Wildermyth, Unrailed, En nog veel meer.

gratis evenementen

Promotie-afbeelding voor Rainbow SIx Siege

Ubisoft zet zijn 35-jarig jubileum voort en hoewel de gratis aanbiedingen zijn stopgezet, is er weer een gratis evenement verschenen. Deze keer kun je het proberen Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Tijdens het weekend, het populaire competitieve tactische schietspel van het bedrijf, dat meerdere operators met speciale gereedschappen en vaardigheden omvat.

goede deals

Nu de grootste herfstuitverkoop voorbij is, zal het een paar weken relatief stil zijn voor promoties totdat de winteruitverkoop begint. Als je een Amazon Prime-abonnee bent, vergeet dan niet te claimen Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Frostpunk, En Reis naar Planet Savage Deze maand ook gekopieerd.

Als je nieuwsgierig bent naar de laatste grote deals, zelfs na de laatste uitverkoopfestiviteiten, bekijk dan zoals altijd onze hoogtepunten hieronder:

DRM-vrij

Black Friday-verkopen liggen ook achter ons, wat betekent dat GOG Store weer standaard DRM-vrije weekendkortingen aanbiedt. Hier zijn enkele van de hoogtepunten van zijn laatste show:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals per regio kunnen verschillen.


Hier is onze keuze uit de pc-gamingdeals van dit weekend, en we hopen dat sommigen van jullie voldoende terughoudend zijn om de steeds groter wordende achterstand niet te blijven vergroten. Zoals altijd staan ​​er een groot aantal andere deals klaar op internet en in services waarop je misschien al bent geabonneerd als je doorzoekt, dus houd je ogen daarvoor open en een fijn weekend.

READ  De grootste van Rainbow Six Siege was een "groene goo" -agent genaamd Flubber

Neowin kan een kleine commissie verdienen op in aanmerking komende aankopen.

Written By
More from Max Mcgee
Night Delivery is een Japans horrorspel over een koerier die een hele slechte nacht doormaakt
Night Delivery is een spel van game Art Sheila, twee broers die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *