Peloton traint omdat ik breek

Foto van het artikel met de titel Peloton-videogamefunctie is hier, en het is leuk

Foto: Caitlin McGarry/Gizmodo

peloton Het moeilijk hebben. Het aangesloten fitnessbedrijf worstelt om fietsen te verkopen die het niet op voorraad kon houden, en de CEO is zojuist vervangen door een efficiëntere beheerder. Hij heeft zojuist 2.800 werknemers ontslagen. Maar Peloton heeft nooit geworsteld op één specifiek gebied: zijn klassen. En dus hoopt het bedrijf vandaag een pauze te nemen wanneer het een bestand lanceert Lanebreak-functie Dat verandert pelotonritten in videogameniveaus.

De functie bevindt zich sinds afgelopen zomer in een rollende bèta en heeft op elk moment duizenden Bike- en Bike+-gebruikers verzameld. Peloton gaf me twee weken geleden vroege toegang tot Lanebreak om een ​​”letterlijke” draai te maken. Als je een fietsbezitter bent en je routine wilt veranderen, is Lanebreak een erg leuke manier om te rijden.

Zal Lanebreak de vele problemen van Peloton oplossen en het bedrijf terugbrengen van de rand van een ramp? Nee, zou het een genoegen zijn voor Peloton-eigenaren die misschien behoedzaam naar hun fietsen kijken, bang voor wat een onvermijdelijke Amazon-acquisitie lijkt te zijn? Ja.

Hoe werkt Lanebreak?

Lanebreak is een nieuwe functie die alleen beschikbaar is op Bike en Bike+, toegankelijk onder het tabblad Meer, waar gratis Peloton-ritten en schilderachtige ritten beschikbaar zijn. Er zijn ongeveer 20 niveaus om te beginnen met verschillende muziekthema’s in samenwerking met Warner Music Group. Je kunt momenteel kiezen uit cool-downs en warming-ups van 5 minuten, hiphoplessen van 10 minuten, een level van 20 minuten met soundtrack samengesteld door Peloton-favoriete DJ John Michael, en zelfs een les van 30 minuten. De meeste niveaus zijn klein van formaat en ontworpen om met andere spellen te worden gestapeld (hoewel ze eigenlijk niet kunnen worden gestapeld – meer dan dat in een minuut).

De functie Peloton Lanebreak vereist dat je snel trapt

Om een ​​pauze als deze te vullen, moet je hard trappen om de punten die je kunt verdienen te maximaliseren.
schermafbeelding: peloton

Elk niveau ziet er hetzelfde uit, met dezelfde gameplay. Er zijn verschillende afspeellijsten voor elk, en je kunt kiezen uit vier moeilijkheidsgraden (beginner tot expert), maar verder zijn de beelden hetzelfde – een futuristische look die opwindt je kan zien. Lanebreak heeft ook minimaal Mario Kart Rainbow Road-sfeer, behalve dat ik, in plaats van rond een baan als Inkling Girl te rennen, obstakels te ontwijken en schildpadden achter me te gooien, trap ik om bepaalde slagen te slaan, brekers te vullen door hard te trappen of de stroom bij te houden door een ritme aan te houden, en dat allemaal tijdens het gebruik Fietsweerstandshendel om te schakelen tussen zes rijstroken. Je krijgt punten voor het raken van alle doelen.

De mechanica van het spel is geïnspireerd op door een instructeur geleide Peloton-lessen, volgens David Buckles, Peloton’s senior director of product management die toezicht houdt op het Lanebreak-programma.

Als eigenaar van een fiets+ die zich de afgelopen maanden niet geïnspireerd voelde om te werken, was Lanebreak een leuke manier om het af te wisselen, en de niveaus bieden een even goede training als de lessen onder leiding van een leraar – en misschien meer. In een door een coach geleide les maak ik soms mijn weerstand of tempo ongedaan om op adem te komen in de hoop dat ik dat later in het klassement kan goedmaken, maar met Lanebreak laat het overslaan van een stream of het overslaan van een rij enkele punten op tafel liggen. Mijn productiviteit in een Lanebreak van 20 minuten was constant hoger dan een typische les van 20 minuten, en ik eindigde elk niveau hevig zwetend, ongeacht de moeilijkheidsgraad die ik vooraf had geselecteerd.

werk voortgang

Je kunt de status van het leaderboard bekijken nadat je een Lanebreak hebt gereden, maar niet terwijl het is.

Je kunt de status van het leaderboard bekijken nadat je een Lanebreak hebt gereden, maar niet terwijl het is.
schermafbeelding: peloton

Ik liet mijn man, een mede-Peloton die rijdt en een echte videogameliefhebber, Lanebreak testen om de aantrekkingskracht voor spelers te beoordelen. Hij vond het geweldig, hoewel zijn kritiek op de functie vergelijkbaar was met die van mij: levels hebben meer gevarieerde landschappen nodig om het gevoel te hebben dat je vooruitgang boekt, en Lanebreak heeft ook een level leaderboard of een andere manier nodig om te concurreren met mederijders. (Je kunt momenteel de status van het klassement bekijken na een Lanebreak-niveau, maar niet tijdens een rit.)

Packles vertelt me ​​​​dat deze functies in de maak zijn. “We waren zo gefocust op lasers om ons eerst op de kernervaring te concentreren en dit kernexperiment zo leuk mogelijk te maken,” zei hij. “Alle andere dingen – progressiesystemen, visuele diversiteit, nieuwe soorten functies die bovenop onze kern bouwen – zijn allemaal dingen die we in de loop van de tijd willen uitbreiden. De komende maanden kunnen leden enkele veranderingen in Lanebreak verwachten. ”

Buckles zei dat Lanebreak op dezelfde manier zal werken als de rest van de Peloton-klassen, met regelmatig nieuwe ritten.

Peloton is geweldig, want elke keer krijg je weer een nieuwe Alex [Toussaint] Klasse, weer een nieuwe Adrian [Williams] Hij zei: “We passen dit principe toe op Lanebreak, dus er is elke week iets dat je aantrekt.”

Rijders kunnen verwachten dat de meeste Lanebreak-niveaus klein zijn – 10 of 20 minuten in plaats van 30-60 minuten. Eerlijk gezegd is dit de beste: aangezien het Lanebreak-nummer er precies hetzelfde uitziet, ongeacht de pedaallengte, worden langere hoofdstukken snel eentonig. Lanebreak-niveaus zijn ook leuk om te combineren met lessen onder leiding van een leraar, maar dit is moeilijker dan het moet zijn. Je moet op Meer klikken, Lanebreak selecteren, het proces van het kiezen van je niveau doorlopen, de reis voltooien en terugduiken in de andere Peloton-klassen in een heel ander gedeelte van de interface nadat je Lanebreak hebt verlaten. Lanebreak heeft momenteel geen positie op het startscherm wanneer je een fiets of Bike + tablet aanzet, wat een goed voorbeeld is van een ander Peloton-probleem: het introduceren van echt coole functies of klassen om het moeilijk te maken om ze te vinden of te gebruiken.

Zal Lanebreak het peloton redden?

Om in een interviewstroom te komen, is een cadansoproep vereist, zoals u zou doen in een door een leraar geleide klas.

Om in een interviewstroom te komen, is een cadansoproep vereist, zoals u zou doen in een door een leraar geleide klas.
schermafbeelding: peloton

De meer opgetuigde Peloton-ritten zullen het huidige structurele aanbod van het bedrijf niet letterlijk vervangen, maar Lanebreak is een voorbeeld van waar Peloton schittert: de daadwerkelijke inhoud. Geen enkel ander fitnessbedrijf biedt de ervaring die Peloton biedt, en daarom blijven zijn gebruikers loyaal ondanks de onzekere toekomst van het bedrijf.

Lanebreak is waarschijnlijk ook een voorproefje van waar Peloton in de toekomst naartoe zou kunnen gaan. Op virtual reality gebaseerde fitnessgames zoals bovennatuurlijk En Saber heeft gewonnen worden zo populair, en het zou logischer zijn voor Peloton om VR-content te gaan ontwikkelen – om de Peloverse te maken, als je dat zou willen (sorry, sorry, probeer te verwijderen) – in plaats van draagbare accessoires of rare krachttraining camera. (Een lang gerucht van peddelend peloton Er wordt gezegd dat het binnenkort uitkomtOok zal het toevoegen van godslasterlijke inhoud een grote bijdrage leveren aan het aantrekken van nieuwe gebruikers.)

“Wat niet is veranderd binnen Peloton, is onze toewijding aan innovatie en onze toewijding om nieuwe dingen te proberen. Lani Brick is daar een goed voorbeeld van”, zei Buckles. “We zijn wat we altijd zijn geweest en altijd zullen zijn. We zullen zien hoe dit werkt en beslissen hoe diep we gaan. Onze feedback van onze bètatests was ongelooflijk positief.”

De Lanebreak-functie van Peloton is nu beschikbaar voor Bike- en Bike+-eigenaren in de VS, het VK, Canada, Australië en Duitsland.

READ  Hoog en laag van de tijd van Yoenis Cespedes met Mets

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *