Phantasy Star Online 2 PS4-release komt in augustus naar Amerika en Europa

PlayStation-klanten in het Westen krijgen eindelijk hun exemplaar van fantasie ster online 2, meer dan tien jaar nadat de game oorspronkelijk werd uitgebracht op Windows-pc in Japan en meer dan zes jaar nadat de online-RPG in het buitenland op PlayStation 4 werd uitgebracht. Sega heeft vrijdag aangekondigd dat de huidige versie van het spel, fantasie ster online 2 Nieuwe GenesisHet komt op 31 augustus naar PS4.

fantasie ster Online 2 nieuwe Genesis hij is Al beschikbaar in Noord-Amerika en Europa op Xbox- en Windows-pc-platformsdeels door een push van Xbox-baas Phil Spencer, die een Sega-game meebracht naar de theatershow Xbox E3 2019. De PlayStation 4-versie van PSO2 Nieuwe Genesis Het zal platformonafhankelijk compatibel zijn met Windows PC- en Xbox One-versies.

Net als andere huidige versies van de game, is de PS4-versie gratis om te spelen.

het origineel PSO2 Het kan op verschillende platforms worden gespeeld, waaronder op pc, PlayStation Vita en op Nintendo Switch, die via de cloud kunnen worden gespeeld. fantasie ster online 2 nieuwe generatie Stel 1.000 jaar na de gebeurtenissen van de oorsprong in PSO2Het hangt af van de beweging, gevechten en karakteraanpassing van dat spel.

De Phantasy Star Online-serie werd in 2000 gelanceerd op de Sega Dreamcast. Geïnspireerd door Blizzard Entertainment’s Diablo De klassieke 8-bits en 16-bits role-playing games van Sega, het origineel fantasie ster online Neem spelers online mee naar de planeet Ragol, waar ze andere avonturiers ontmoeten om kerkers te verkennen, missies te voltooien, buit te verdienen en een hoger niveau te bereiken, met behulp van een verscheidenheid aan klassen en races. fantasie ster online 2 nieuwe generatie Het speelt zich af in de open wereld van Halpha en plaatst spelers (ARKS) tegen een nieuwe vijandige dreiging genaamd DOLLS.

READ  Nieuwe gratis PlayStation Plus-games voor december zijn nu beschikbaar

fantasie ster online 2Reis naar het westen Het was moeilijk. Sega was oorspronkelijk van plan om het in “begin 2013” en later naar de VS te brengen In 2012 een opstartbare pc-versie naar PAX brengenmaar het was Voor onbepaalde tijd. Een vast plan om het buiten Japan uit te brengen, wordt pas in 2019 bevestigd.

More from Madison Garrett
Het nieuwe Battlefield 6-venster is onthuld
Er was veel lawaai rond de aankomende shooter van Electronic Arts Slagveld...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *