Phasmophobia-update voorkomt dat u andere spelers in kamers op slot doet

Phasmophobia, de indie survival- en horrorspel van Kinetic Games, heeft zojuist nog twee updates ontvangen die zijn ontworpen om enkele elementen van de gameplay te verbeteren en enkele bugs te elimineren. Samen met een paar andere opmerkelijke tweaks, is één mod cruciaal als je merkt dat je recentelijk opgesloten zit in kamers – en niet door stealth, door andere spelers.

In de opmerkingen voor de update die deze week is gepost, legt Kinetic een verandering uit die van invloed is op hoe jij – de spookjagerspeler in een survivalgame – omgaat met de vele uitdagende deuren. In de correctienotities wordt uitgelegd: “Je kunt nu deuren van andere spelers bedienen als je ze vasthoudt.” “Dit stopt situaties waarin je spelers in kamers kunt opsluiten.” mooie dingen. Nu hoef je je alleen maar zorgen te maken dat vervelende geesten dit voor je doen.

Daarover gesproken, er is deze week nog een update gepubliceerd die ook enkele veranderingen in het onheil van superhelden brengt. Bijvoorbeeld: “Het verschijnen van een geest en naar je toe lopen telt nu als een spookgebeurtenis”, en er is een mogelijke oplossing gearriveerd die aanspreekt dat spelers “niet altijd door een geest worden gedood”. lief. Nu kun je er (waarschijnlijk) zeker van zijn dat je altijd door de geest wordt gedood.

Andere veranderingen hebben te maken met zaken als het drukke volume van de klok van de truck, de tuimelschakelaars van het asiellicht (gewijzigd voor de duidelijkheid) en het stervende geestesniveau van de spelers (het zal nu hetzelfde blijven op het moment van overlijden in plaats van op nul gezet).

READ  AUKEY's pc-gamingrandapparatuur is een solide, low-budget startpunt voor jonge gamers en pc-nieuwelingen

Ondertussen bereiken bugfixes (feitelijk en potentieel) een hele reeks in-game hik, van zaken als de mogelijkheid om het Ouija-bord op de verkeerde plaatsen te gebruiken, een veilige plek voor de bank in de woonkamer en de mogelijkheid om door de asieldeuren (dit kan handig zijn als één man je afsluit, denk er eens over na), en vele andere deuren.

Je kunt beide sets opmerkingen in de bovenstaande tweets bekijken. We hebben ook enkele nuttige soorten fasmofobie, rationalistische fasmofobie-effecten en Phasmophobia ouija schilderijen Tips als u ook op zoek bent naar advies.

Written By
More from Max Mcgee

Minecraft-spelers hebben Attack on Titan’s Shiganshina opnieuw gemaakt in schaal 1: 1

Als ik naar de Minecraft-community kijk, vraag ik me vaak af of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *