Phil Spencer heeft het Kojima Ludens-personage achter zich in de laatste stream

De robotmascotte van Kojima Productions, Ludens ‘personage, werd in een recente uitzending gezien op de boekenplank van Xbox-baas Phil Spencer. Voor de duidelijkheid, dat betekent niet noodzakelijk dat er iets aan de hand is met Hideo Kojima en Xbox – hoewel een potentiële Death Stranding Xbox Series XX niet uitgesloten zou zijn – maar aangezien Spencer eerder verrassingen in zijn streamingachtergrond heeft verborgen, heeft hij kreeg steeds meer mensen om hem te geven.

Misschien wel het meest opvallend, Spencer verstopte de Xbox Series S op zijn boekenplank In juli 2020 – maanden voordat de consolespecificaties volledig werden aangekondigd – en niemand merkte het. In een enigszins vergelijkbare beweging, Get Out-ster Daniel Kaluuya droeg een koptelefoon Op de Xbox Series X-lanceringsshow in oktober 2020, waarvan later werd onthuld dat het de nieuwe Xbox-headset is, werd deze pas in februari 2021 aangekondigd.

In deze stream, Phil Spencer Praten over de toekomst van cloud-gaming, Zeggen dat ontwikkelaars lokaal cloudgames kunnen maken, zonder zich zorgen te hoeven maken over consolebeperkingen. Gezien het enorme falen van Google’s cloudgamingplatform Stadia, dat onlangs al zijn ontwikkelingspersoneel heeft ontslagen, lijkt die toekomst een beetje ver weg.

الان العب: يتحدث فيل سبنسر عن أجهزة Xbox و Halo و Elden Ring والمزيد

قد تحصل GameSpot على عمولة من عروض البيع بالتجزئة.

Written By
More from Aubrey Mason

Mets ‘Robert Gsellman’s terugkeer naar rotatie was een rotsachtige

Bijna drie jaar later keert Robert Gsellman terug naar de rotatie. Hoewel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *