Phil Spencer legt de verschillen uit tussen het genereren van inkomsten met mobiele games en AAA

Door Rodolfo León 0 REACTIES 26-11-2020 15:03

Nieuw project - 2020-11-26T132540.010

Dit jaar, Apple en Epic Games geconfronteerd met een juridisch geschil over de 30 procent commissie in rekening gebracht door de App Winkel, en dat Episch beschouwd als “afpersing”. Vorige maand waarschuwde de rechter die de zaak behandelde dat de uitslag gevolgen kan hebben voor Sony, Microsoft en Nintendo vanwege het vergelijkbare model dat de drie bedrijven gebruiken. Desalniettemin, Phil Spencer hij vindt dat dit niet eens vergelijkbaar zou moeten zijn.

In een recent interview met The Verge, Spencer Hij zei dat de vergelijking niet eerlijk was omdat Apple-producten “algemene computerplatforms” zijn, terwijl het aantal verkochte consoles in een hele generatie minder is dan het aantal verkochte smartphones per jaar.

“Als je naar de eenvoudige schaal kijkt, zijn er een miljard mobiele telefoons op aarde. Dat zijn algemene computerplatforms. Een videogameconsole doet maar één ding; speel videospellen. We verkopen het met verlies. Dan verdien je inkomen door content en diensten te verkopen. Het model is heel, heel anders dan zoiets als Windows, iOS of Android.

Ik denk dat er 200 miljoen consoles in de wereld zijn die worden verkocht op een generatie van al onze platforms. Dat is minder dan de verkoop van smartphones in een jaar. Het is niet eens dichtbij. Mensen zeggen: schaal doet er niet toe. Als het er toe doet. Als je kijkt naar hoe wij naar platforms kijken en de toegang ertoe, dan zijn die dingen wel degelijk van belang. Juridisch gezien doen ze er wel toe. “

Pleca-Amazon-OK

Hier leest u hoe u een gratis exemplaar van Cave Story + voor pc kunt krijgen Capcom lanceert volgende week een mini-arcade met Mega Man- en Street Fighter-games

Rodolfo Leon

Editor bij atomix.vg Gamer, filmfanaat en liefhebber van popcultuur.

READ  Nintendo's nieuwe mobiele game Game & Watch bewijst dat het bedrijf op zijn eigen weg is
Written By
More from Eda Greene

* BREAKING * PES 2021 Mobile Patch Notes ONTHULD

FIFA 21 is deze week uitgebracht! De consoleversie van de game komt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *